Muži roku Jakubu Krausovi se to povedlo. Mrkněte na to tělo! FOTO uvnitř!

 Celebrity 
04. prosince 2015 15:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jakub Kraus zabodoval ve světě i v Evropě!  archiv J. Kraus
Muž roku 2015 Jakub Kraus zabodoval na prestižní soutěži Mister International na Filipínách, kde se umístil na pátém místě. Z celkových 36 soutěžících fešáků z celého světa se právě mladý, urostlý Čech umístil jako druhý nejkrásnější muž Evropy.

Vítězem se stal Pedro Mendes ze Švýcarska, na druhém místě skončil Anderson Tomazini z Brazílie, na třetím místě Sang-Jin Lee z Korei. V porotě zasedl i Neil Perez, vítěz Mister International 2014, který v srpnu zavítal do České republiky a na Muže roku do Náchoda.

Kraus se na Filipínách zúčastnil velké charitativní akce, řady módních přehlídek či navštívil mnoho památek. Během večera se probojoval do první desítky, poté došlo na vyřazování soutěžících.

"Když ohlásili páté místo, tak jsem nevěřil svým uším, že jsem to já" dodal Jakub.

Jeho charitativní předmět křišťálový orel se vydražil za nejvíce peněz pro místní stacionář. "Největším zážitkem bylo trávit čas s lidmi z různých koutů světa, Filipínci jsou velmi přátelští a chtěli se s námi všude fotit. Je to zcela jiná kultura. Náš hotel museli chránit policisté, my jsme jinak nesměli i kvůli fanynkám mimo areál hotelu. Někteří fanoušci byli až fanatičtí z krásných kluků z celého světa." prozradil nejkrásnější Čech.

Na Filipíny za ním přiletěla jeho přítelkyně Eva Havelková, která seděla v hledišti a vydatně ho podporovala. Pěsti mu držel i ředitel a majitel zastupující agentury Muže roku Cast Me Michal Doležal. "Já jsem na Jakuba patřičně hrdý, gratuloval jsem mu, je to velká čest pro samotnou soutěž i pro Českou republiku, je druhý z Evropy a to je přece velký úspěch. Jsem rád, že čeští pánové mají ve světě ohlas," řekl Doležal.

Nově se mohou už nyní hlásit zájemci na další ročník soutěže Muž roku 2016. Přihláška je na internetových stránkách, musí splňovat věk 20 až 29 let a mít české občanství" dodává ředitel soutěže David Novotný.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47