Luděk Sobota a Standa Hložek asi zešílí! Jejich synové se pustili do soutěže krásy!

 Celebrity 
08. března 2017 03:15 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Synové slavných otců - (vlevo) Ladislav Sobota a Matyáš Hložek Muzroku.cz
Oni dva nikdy nebyli vyloženými fešáky, ale miliony lidí je milovaly. Slavný český herec a pěvecká legenda mají syny, kteří se teď rozhodli, že chtějí soutěžit o nejhezčího chlapa ČR - Muže roku!

V Praze se uskutečnilo první kolo castigů na letošního Muže roku. A kromě různě vymydlených a vystilovaných fešáků se přihlásili i dva sympaťáci - jeden se jmenuje Ladislav Sobota a druhý Matyáš Hložek! 

Že vám ta dvě jméně někoho připomínají? Nemusíte přemýšlet dlouho! Ano, jsou to oni - ratolesti známých mužů Luďka Soboty a Standy Hložka. A ani jeden z nich neměl tušení, že   jdou na konkurz. „Tátovi to je snad i jedno, ten to neřeší," svěřil se Sobotův syn Ladislav.„Otec ví, že jdu na nějaký casting, ale nevěděl na jaký...," doplnil Matyáš Hložek.

Vtipné na celé věci ale je i to, že se oba mladíci dobře znají a bydlí dokonce v jedné ulici. Matyáš Hložek se věnuje hokeji a u toho studuje. Porotu okouzlil i zpěvem Holky z naší školky.

„Rozhodně nechci být zpěvákem, zpívám si jen ve sprše" dodal Matyáš Hložek, kterého od zpěvu odrazoval i jeho táta. Spolu s Ladislavem Sobotou, který je tenisový trenér se uchází o finále Muže roku. 

S Matyášem chodili do stejné základní školy a ani jeden z nich nevěděl o tom, že se hlásí ten druhý.

Na casting, kde kromě zástupců médií nechyběl ředitel soutěže David Novotný a ředitel agentury CastMe Michal Doležal, přišla i moderátorka Eva Perkausová. Ta má naprosto jasno, jak by takový fešák roku měl vypadat!

„Muž by měl mít charisma, chytrý, šarmantní a okouzlující, rozhodně pár kluků mě zaujalo" dodala moderátorka Top Staru Eva Perkausová, která klukům pokládala všetečné otázky.

Další porotce loňský vítěz Josef Kůrka měl velmi přísná kritéria. „V loňském roce se mnou také nikdo nemazal, pokládali mi všichni všetečné otázky, jsem rád, že si to mohu nyní užít v roli porotce" dodal Pepa, který na mezinárodní soutěži Mister International se dodal do TOP 16. Každý z porotců i hostů si našel své želízko do finále.

„Další casting bude 8. dubna v CAST ME, pánové musí umět reagovat i na neobvyklé situace, jako tanec, zpěv či sportovní dovednosti a skvěle si s tím poradili" dodal ředitel soutěže David Novotný, který je spokojen s prvním castingem a pánové se mohou hlásit na stránkách www.muzroku.cz a to až do 7. dubna.

Letošní finálový večer se uskuteční v Náchodě 25. srpna a vítězové poletí reprezentovat Českou republiku na mezinárodní soutěže. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve