Roman Vojtek je zase zamilovaný! Je tedy na chlapy?

 Celebrity 
04. prosince 2015 10:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Roman Vojtek už není sám a opuštěný! Profimedia
Tabu prolomeno! Zpěvák a herec Roman Vojtek už není sám! Poté, co se odstěhoval od tehdy těhotné manželky Terezy se spekulovalo, co za tím je a zda v tom není jeho odlišná sexuální orientace. Teď se vše vysvětluje.

V době, kdy se Vojtek ze společného domu v Řitce stěhoval, za tím nebyl nikdo třetí. Teď ale se objevil někdo, kdo udělal Romana zase šťastným.

"Roman má takovou sympatickou blondýnku. Jmenuje se Petra Vraspírová a hraje a zpívá. Je moc milá a co vím, tak jsou spolu občas v bytě, který má on půjčený od Jitky Čvančarové," řekl VIPstory.cz zdroj z muzikálu Mamma Mia!, kde Vojtek hraje.

Tím se tedy vysvětlují domněnky, že by zpěvák a herec skončil v náručí nějakého muže a to tedy musel být důvod odchodu od rodiny. "Nikdy jsem si nemyslela že by Roman byl gay. Možná to tak vypadalo, když se rozešel s manželkou, ale Roman byl vždy na ženské," dodal další z jeho kolegů.

S dcerou Editkou a maličkým synem Benediktem se vídá každý týden a funguje jako skvělý táta. Nyní tedy má ale nový smysl života. Zda a jak rychle se s Terezou rozvede, není jasné. Zatím to ovšem bývalí partneři prioritně neřeší. Roman má spoustu práce a jeho žena spoustu starostí o děti. Důležité ale je, že Vojtek naše spřízněnou duši a nebude už tedy posmutnělý na akcích bloumat sám.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum