Opuštěný a zhrzený Hrdlička už neví, jak na sebe upozornit! Z Borhyové dělá hlupáka!

 Celebrity 
03. prosince 2015 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michal Hrdlička bez Lucie Borhyové neznamená tolik, jako znamenal s ní!  archiv TV Nova
Měl podvádět jednu z nejkrásnějších moderátorek v českém televizním éteru Lucii Borhyovou. Když ho kopla do zadní části těla, rozhodl se, že bude i tak slavný. Nemůže se stále smířit s tím, že byl a bude vždy "ten od Borhyové z Novy".

"Michal je hodně zhrzený. Vedle Lucky něco znamenal, ale bez ní ho spousta lidí nebere. Hlavně proto, že se k ní zachoval, jak se zachoval. Někde měl vykřikoval, že se všichni na Nově pomátli, a že Lucka ještě ráda přijde s prosíkem a podobně. Nemá úroveň ten kluk," konstatovala Hrdličkova kolegyně z televize.

Na Mikuláše se v Praze zúčastní jedné charitativní akce pro týrané a opuštěné děti, kde má být několik tváří z Novy. Jenže Hrdlička láká hlavně na sebe a na to, že je teď single. Má to zapotřebí?

"Michal ví, že pokud nečapne nějakou mediálně zajímavou dámu, jeho hvězda trochu uhasíná, protože i jeho působení na Nově je velmi jisté a on to dobře ví. Takových Hrdličků totiž po světě běhá," podotkl zdroj.

"Michal je "profesionální syn", nikdy nemusel řešit peníze, existenční problémy a u toho taky zůstane. Určitě nebude chtít být ten pátý v řadě. S tím se ale špatně žije, pokud je to pak jinak a on opravdu pátý v řadě bez Borhyové je," dodal další z kolegů z televize
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve