Cvičitelka se stará o 300 dětí! Kde na to bere?

 Celebrity 
03. prosince 2015 11:35 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Hanka Kynychová zasvětila život dětem. Nejenom těm svým, jako dceři, s kterou cvičila na pódiu, ale těm z dětských domovů! archiv H. Kynychové
Cvičitelka a moderátorka Hanka Kynychová nemá jen své tři děti, ale má jich zhruba 300! Že to není možné? Kde na to bere sílu? Ale je! Každý rok a letos to bylo už po deváté, pořádá velkou benefiční akci Hejbejte se a zpívejte, které se zúčastní dětské domovy z celé republiky a desítky slavných osobností!

Letošní akce ve smíchovském Futuru byla prý jednou z nejlepších. Známé osobnosti v porotě i na pódiu a během třinácti hodin děti z dětských domovů zpívali, tančili a to ve všech věkových kategoriích. Děti předvedly opravdovou taneční show. A sama Kynychová měla speciální vystoupení se svou dcerkou Sašenkou.

"Nápad, abychom vystoupila se Sašenkou dostala moje manažerka Kačka. Každý rok vystupuji. Ne proto, že bych si chtěla honit triko, ale protože chci dětem ukázat, že i já ve svém věku jdu s kůži na trh a kvůli nim (jako oni kvůli mě) nacvičím něco, co jim předvedu. Nebýt však mého skvělého týmu, nikdy bych takové akce dělat nemohla. To jim patří obrovský dík,“ prozradila Hanka Kynychová

Za moderátorským mikrofonem se vystřídali Karel Voříšek, Klára Doležalová a Braňo Polák, atmosféru celého dne pak udržovali ve varu svými bubny členové Tokhi & the Groove Army.

"Byl to nářez, ale bylo to super. Strašně jsem si to užíval," prozradil VIPstory.cz herec Braňo Polák, který prý druhý den nemohl mluvit. "Prostě jsem si vyřval hlas, ale moc rád. Stálo to za to," podotkl. Letos vystřídal herečku Milušku Bittnerovou, která musela na zájezdu zaskočit za nemocnou kolegyni a děti pozdravila na chvíli dopoledne a pak na dálku večer.

Po minulém ročníku, kdy dětí sborově zpívaly Půlnoční s Václavem Neckářem, se dočkaly podobného překvapení v podobě Heleny Vondráčkové a jejích hitů Dlouhá noc a Sladké mámení. Velký úspěch ale u dětí měla například i skupina New Element, zpěvák Pavel Callta nebo úspěšná muzikálová zpěvačka Natálka Grossová, která je v podobném věku pro děti hezkou motivací.

Velkou show na podpatcích si připravil i Filip Jankovič, který byl pro děti velkým kamarádem a vzorem, protože se jim i přes své zkušenosti u takových hvězd jako jsou Mariah Carey, Kylie Minogue, Justin Bieber, Jessie J nebo George Michael věnoval v průběhu roku jako lektor. Do Futura navíc dorazil rovnou z Bratislavy, kde soutěžil mezi desítkou nejlepších talentů v soutěži Česko Slovensko má talent.

Děti přišli podpořit ale například i Simona Krainová, Ondřej Sokol, Jan Čenský, Olga Menzelová, Václav Kopta, Lukáš Langmajer, Veronika Arichteva, nebo třeba tváře známé z TV Prima jako Roman Šebrle, Petr Vágner, Laďka Něrgešová či Sandra Parmová. Kateřina Kaira Hrachovcová dorazila rovnou v masce klauna, ve které natáčela klip pro podporu další charitativní akce. 7

Kateřina Neumannová předala společně s Hankou Kynychovou dětem pamětní medaile, v porotě zasedl již tradičně skladatel Zdeněk Barták a operní pěvkyně Andrea Kalivodová dětem zazpívala tak, že celý sál ztichl a poslouchal. Petra Hapková vyprávěla o svém tatínkovi, přišel stylista Kája Pavlíček, Petr Jákl dorazil se svými dcerkami a objevili i Richard Genzer a Linda Finková. Ovšem každý v jiný čas.

Předat speciální cenu „tetám“ starajícím se o děti dorazila herečka Alena Mihulová, která zažívá obrovský úspěch díky filmu Domácí péče, jenž je nominovaný za Českou republiku na filmové Oscary.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47