Exmanažerka Hůlky mluví jako kanál a kydá na něj hnůj! Rozešla se i s dalšími zpěváky, teď čapla Slavici!

 Celebrity 
03. prosince 2015 04:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Daniel Hůlka na to pěkně dojel! Jeho zhrzená manažerka a prý i milenka na něj vyřvala dost nechutné věci! archiv D. Hůlky
Tak to je tedy úroveň! Válka mezi zpěvákem Danielem Hůlkou a jeho dnes už exmanažerkou a údajně exmilenkou nemá obdoby! Zatímco ona ho nařkla, že jí dluží peníze a dokonce jí nechtěl vrátit auto, on ji označil za "zhrzenou" šílenou ženskou, která se do něj zamilovala. Ovšem její komentáře, to je slušný humus a kanál!

"Rok mě š****l, pak to utnul...," nechala se slyšet Michaela Kocourková, s níž se Hůlka ve zlém rozešel. Podle mnohých se jen "odkopala" a ukázala se v pravém světle.

"Manažer by měl být ten, který zachová dekórum, i když se nedějí příjemné věci. Ano, mohla říct, že jí dluží, i když si to měli vyřídit mezi sebou, ale označit jejich vztah takto vulgárně, to umí tedy opravdu jen naprostý asociál. A paní Kocourková opravdu je paní od kolotočů," prozradil VIPstory.cz člověk, který ji prý roky dobře zná.

"Pokud vím, spolupracovala s Jitkou Zelenkovou, Věrou Martinovou, před tím s Helenou Vondráčkovou. Všechno to skončilo a ne prý zrovna nelépe! Teď čapla Petru Janů a té je mi ji upřímně líto. Patrně ona netuší, kdo jí teď dělá manažerku," říká zdroj z Kocourkové okolí.

Zatímco Daniel Hůlka tvrdí, že jde o zhrzenou a neopětovanou lásku, byť se nevyjádřil k sexuálnímu podtextu a tvrdí, že horší než stádo rozzuřených býků je zhrzená ženská, ona sama se velmi "vkusně" vyjádřila, že spolu delší dobu měli poměr, a pak to utnul.

"Míša byla vždycky člověk, který se s ničím moc nepáral a jak je vidět, její vyjadřování a celkově chování k některým lidem je opravdu vizitkou toho, jak se to dělat nemá," dodala žena pracující pětatřicet let v šoubyznysu.

Budou na sebe Hůlka s exmanažerkou a exmilenkou dál kydat hnůj, nebo dojde ke smíru a každý si půjde svou cestou. Teď už to po dobrém, zdá se, asi moc nepůjde.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít