Jiří Pomeje v koncích: Buď přijdu o hlas, nebo zemřu!

 Celebrity 
07. listopadu 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Pomeje se už rozhodl, jak dál, ale třeba se jen unáhlil Archiv Nova
Hodně krutý ortel si od lékařů vyslechl bývalý producent, dnes herec, ale hlavně dabér s charismatickým hlasem. Poté, co absolvoval 33 ozařování, až měl krk spálený do masa, věřil, že se z rakoviny hrtanu dostane. Jenže diagnóza zní jasně.

Nádor se do krku vrátil, proto má teď na vybranou. Pokud ještě i hystologie potvrdí to, co už lékaři zjistili, má dvě možnosti. „Buď podstoupím radikální operaci hlasivek, kdy přijdu o hlas a budu mít napořád takzvaného ,slavíka´, anebo si ještě nějakou chvíli užiju pár hezkých chvil v životě, se svou rodinou a končím,” řekl až mrazivě Pomeje. 

Bohužel poté, co prožil v předchozích měsících s léčbou, a co ví, že by ho zase mělo čekat, kromě toho i chemoterapie, se prý už rozhodl. A rozhodnutí je to velmi kruté!

„Už jsem se prostě rozhodl! Nechci slintat, nechci smrkat krkem, nechci se utopit, když se ponořím do vody. Nedopustím, abych zkazil život manželce a dceři, na to nemám právo! To si radši s nimi užiju chvilku ještě hezký věci a potom zmizím. Andy je moc mladá na to, aby si se mnou zkazila život. Když tu už nebudu, dám jí možnost, aby našla jinýho chlapa a Aničce pořídila novýho tatínka,“ uvedl až nepochopitelně odhodlaně Pomeje. 

Jakoby ztratil motivaci bojovat, přitom právě u takto nemocných lidí je motivace a chtít žít nejdůležitější. Podporu rodiny i přátel má, tak nezbývá nic jiného, než mu vzkázat: Jirko, bojuj! Držíme herci pěsti, aby našel tu sílu a nevzdával to. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum