Justin Bieber se zbláznil! Jeho otec taky!

 Celebrity 
14. října 2015 00:05 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Justin Bieber v reklamě na spodní prádlo. Tady měl ještě bílé boxerky archiv
Pěvecká hvězda a v současnosti asi největší provokatér Justin Bieber se snad zbláznil. Celý paparazzi svět na to čekal, a když se konečně dočkal, hrozí mu žaloby. Zpěvák totiž hodlá žalovat média, která zveřejnila jeho nahé fotky z Bora Bora, kde se promenáduje nahý na terase vily. VIPstory.cz nebyly výjimkou. eho otec ho zase pochválil za velikost jeho chlouby.

„Justine, čím tu věc krmíš. Hrdý táta,“ napsal na sociální síť Jeremy Bieber. Přitom otec se o syna roky nezajímal, až v době, kdy začal být slavný. Teď asi vidí, že geny se povedly a senátor pokračuje v přednostech svého tatínka, nebo je dokonce předčil.

Výbava sexy teenagera je totiž hodně slušná a odpovídá velikosti dvaceticentimetrového pravítka, ovšem rozhodně ne v klidovém stavu… Navíc se Bieber rád producíruje skoro nahý, rád se odhaluje a po internetu koluje řada nahých fotek. U některých je člověk hodně na vážkách, zda to je či není podvod. Některé jsou zřejmě pravé, jiné evidentně fotomontáž.

To ale Justin vidí jinak a považuje zveřejnění fotek, na které by naopak měl být hrdý, protože celý svět viděl, jaký je zpěvák samec, za zásah do soukromí. Inu uvidíme, jak spor s americkým bulvárem nakonec dopadne. Jedno je ale jisté, teď už každý ví to, o čem se dlouho spekulovalo, že Justin divadlo v posteli rozhodně nehraje žádným pověstným malým kašpárkem.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve