Poprask v metru. Krásky propadly šílenému SILENT DISCO

 Celebrity 
13. října 2015 02:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Silent disco? Tohle můžete vidět právě v těchto dnech v pražském metru VIPstory.cz
Pražským metrem mezi stanicemi Florenc a Zličín začaly nedávno cvakat fotoaparáty kolemjdoucích doslova jako zběsilé. Co se na jinak poklidných stanicích dělo? O rozruch se postarala trojice krásných mladých dívek. Oděny do bláznivého oblečení se sluchátky na uších se začaly pohybovat do rytmu hudby a propadly kouzlu šíleného Silent disco.

Že neznáte Silent disco? Představte si jednoduše diskotéku, na které nehraje hudba nahlas, ale každý ji poslouchá samostatně ve svých sluchátkách. Vraťme se ovšem k tančícím dívkám, které se nebránily dělat přímo ve vlakové soupravě doslova psí kusy, ať už se jednalo o provaz na madlech, věšení se za stropní držátko nebo ovíjení se kolem tyče.


Když potom na následující stanici nastupovali noví cestující, měli dojem, jakoby právě vpadli do nějaké rozjeté párty. Co měly dívky za lubem? Čeho byli vlastně cestující svědky? Osobitou performancí upozornili všechny kolem na blížící se Glow festival plný nakupování, módy, hudby a umění v Metropoli Zličín, který se uskuteční od pátku 16. do neděle 18. října.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod