Záhadná Bohdalka: Zhroutila se ze smrti Lipského, pak mu ani nepřišla na pohřeb! Jiná, přitom vážně nemocná kolegyně přišla!

 Celebrity 
10. října 2015 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Proč se Jiřina Bohdalová nepřišla rozloučit se svým velkým kamarádem? archiv
Jsou to ale záhady! Takoví to byli přátelé. Tolik pro něj plakala, když minulý týden odešel do hereckého nebe a teď mu ani nepřišla na pohřeb. Jiřina Bohdalová včera na poslední rozloučení s legendárním Lubomírem Lipským do Divadla ABC nedorazila. Proč?

Že by za neúčastí kamarádky a kolegyně, která vypráví, jací byli velcí kamarádi, a která se po oznámení, že její drahý přítel Mirek zemřel, málem zhroutila, byla zdravotní indispozice, nebo přemíra práce?

"Když mohla z LDNky přijet Luba Skořepová, která je ráda, že je ráda a sotva chodí, proč nemohla Jiřina. Je to divné. A pokud náhodou točí, tak se na tu hodinku mohla omluvit. To by asi všichni pochopili," myslí si jedna z hereckých kolegyň.

Rozloučit se s Lipských přišlo mnoho kolegů, přátel, ctitelů, kteří ho milovali. Nechyběli ani Ladislav Trojan a Jan Skopeček, kteří se zesnulým hercem hřáli ve filmech Tři chlapy v chalupě nebo Tři chlapy na cestách. Jiřina Bohdalová však chyběla.

"Mirkovi by to asi bylo líto. Měl Jiřinu i přes její různé nešvary a nálady, které on všeobecně neměl rád u lidí, hodně rád. Ale třeba k tomu má opravdu vážný důvod," konstatoval další z hereckých kolegů.

Něco zvláštního na neúčasti přední herečky bude. Běžně na pohřby kolegů a přátel chodila a chodí.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod