Hvězda Ordinace v růžové zahradě: Krach manželství už v létě! Teď to prasklo. Hledá dalšího chlapa?

 Celebrity 
12. října 2015 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Od lože i od stolu jsou rozděleni herečka Ivana Jirešová a hudebník Viktor Dyk. Za vším je prý nevěra jejího manžela Profimedia
Ivana Jirešová (38) a její manžel, hudebník Viktor Dyk (46) spolu nežijí už od letošního léta. Až nyní v médiích prasklo to, o čem se jen spekulovalo. Pár přitom měl problémy už více než rok. Od doby, kdy mu jeho žena přišla na údajnou nevěru.

"On už tu hezkých pár měsíců nebydlí. Jen sem občas jezdil pro nějaké věci, ale Jirešová je tu vlastně sama s dcerou," prozradila VIPstory.cz obyvatelka Hájku u Prahy, kde hvězda Ordinace v růžové zahradě bydlí.

Viktor Dyk měl mít milenku a tento stav zřejmě přetrvává. To Ivana Jirešová, alias Lucie z populárního seriálu odmítla akceptovat a požádala jej, aby se odstěhoval.

"Ona to nějak zvládá. Má hodně práce, ale asi jí není zrovna dvakrát do zpěvu, když pak přijde domů a všechno na ní padá. Ivana má opravdu pech na chlapy. Jednoho blbouna se zbavila, druhý ji pořád vyznával lásku a teď ji podvádí? Já bych mu dala pár facek a bylo by. Takovou hodnou ženskou už nikdy nepotká," svěřila se i kamarádka herečky.

Jirešová měla letité problémy s novinářem a bývalým šéfredaktorem několika bulvárních plátků Ondřejem Höppnerem, s nímž má dceru Sofii. Všichni ji už tehdy od vztahu s ním varovali. Ona neviděla, neslyšela. Zamilovala se a pak se prý jen divila. Soudní tahanice o dceru trvaly několik let. Nakonec se domluvili na střídavé péči, která dnes prý nějak funguje. Do toho věřila, že poznala muže snů. Jenže sen se rozplynul a Jirešová zjistila, že ani tohle není ten pravý chlap o život.

Zkusí to tedy Ivana Jirešová do třetice všeho dobrého a zlého, nebo na chlapy už totálně zanevřela?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008