Je to nebezpečné. Jsou tihle dva známí zpěváci opravdu jen kamarádi?

 Celebrity 
13. října 2015 00:04 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jsou Josef Vágner a Kamila Nývltová opravdu jen kamarádi a kolegové?  Petra Kropáčová
Zpívají a hrají spolu v muzikálu Dracula a Kleopatra. Ona mu po prvcích dvaceti minutách v Kleopatře setne hlavu a on má volno. On hraje ve čtyřech až pěti muzikálech v jedné sezóně. Každý má sólovou kariéru, koncertují, zpívají na akcích, v televizi a přitom teď se pustili společnou cestou. Jsou Josef Vágner a Kamila Nývltová opravdu jen a jen kamarádi?

Ona se rozešla se s asi nejvíc sexy tanečníkem Tomášem Smičkou. On má však dlouhodobý vztah s přítelkyní Marlen, pro kterou nechal nedávno k narozeninám namalovat od výtvarnice Michaely Žemličkové originální černobílý obraz. Přitom oba zpěváci jsou stále více spolu.

"Jsou Pepa a Kamča vážně jen kamarádi, nebo je tam něco víc?" - ptají se i fanouškové manažerů obou umělců.

"Je mezi námi víc, tedy pracovně. Prostě teď jsme vydali singl, duet Je to nebezpečné, máme spolu nějaké koncerty, udělali jsme dokonce spolu nové fotky a máme se rádi. Ovšem opravdu jako kamarádi," svěřil se VIPstory.cz Josef Vágner, syn legendárního hitmakera Karla Vágnera a bratr známého rybáře Jakuba Vágnera.

Kamila Nývltová zpívá také sólově, občas vystupuje s kolegou Marianem Vojtkem a nyní i s Pepou. "Opravdu jsme přátelé. Dokonce jsme společně i s našimi přáteli a Pepovou přítelkyní trávili část dovolené v Řecku. Možná, že někteří nedokáží pochopit, že i mladá žena a mladý muž můžou být přátelé, můžou spolu pracovat, ale nemusí mezi nimi nic být. A kdo si to přesto myslí, tomu to i tak jen těžko vysvětlíme," reagovala Nývltová.

Jejich nový duet vypráví o vztahu a rozchodu dvou lidí, kdy lepší je zůstat přáteli, než se trápit v nefungujícím svazku. " I když jsme oba poměrně mladí, taky jsme si už něčím prošli a zkrátka zpíváme o tom, co je ze života, čím si prochází mnoho lidí. Snad se písnička bude líbit," dodal Josef Vágner, nedávno promovaný inženýr, herec, zpěvák a taky milovník koloběžek.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod