Mareš se zase vyznamenal! Zesměšnil Slováky a ze Šinkorové udělal blbku!

 Celebrity 
12. října 2015 03:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Leoš Mareš zesměšnil Danielu Šinkorovou, když jí chytil za slůvko a udělal z ní tak vlastně blbku roku! reprofoto FTV Prima
Moderátor Leoš Mareš je asi bůh! Nebo si to o sobě asi myslí! Zatímco se vysmívá všem, kteří se zmýlí, on je zřejmě neomylný. Poté, co urazil ve své noční talk show tisíce skautův celé zemi, teď zesměšnil Slováky. A z herečky a moderátorky Daniely Šinkorové udělal doslova blbku.

Když v Marešově talk show, která má sledovanost "nula nula jedna", díky tomu, že ji televize vysílá kolem půlnoci a nabubřelý moderátor má asi pocit, že to přenáší nejméně BBC, vyprávěla Šinkorová příběh ze svého života, mohl se Leoš potrhat smíchy.

"My jsme cestovali celou noc, to si pamatuji a ten autobus přistál v Praze v pět třicet....," vyprávěla Šinkorová při natáčení show. Slovíčko "přistál" Mareše tak rozveselilo, že okamžitě, ale velmi trapně reagoval slovy. "Všimněte si, že na Slovensku si myslí, že autobusy jsou letadla. Přistávají."

Přitom řada lidí a to i Čechů, kteří mají sem tam problém občas se slovíčky, jako rodilá Slovenka, která jinak mluví velmi dobře česky, použijí termín "autobus přistál" a nikdo to neřeší. Jen rejpal Leoš Mareš se tím baví a udělá z toho vlastně neskutečnou show.

Šinkorová se sice smála, stejně jako publikum, ale v zákulisí se prý nechala slyšet, že to si mohl Leoš odpustit. A to přitom tento případ není nic oproti tomu, když měl za hosta Láďu Hrušku a v "definici skautů" je označil za kretény.

Inu, největší umění moderátora a baviče není udělat si legraci a ztrapnit druhé, ale hlavně ze sebe. Jenomže to Mareš, který je dnes už téměř za zenitem, asi neumí. "Pokud si Leoš myslí, že je vtipnej, tak není. Je čím díl trapnější a docela dost lidí ho začíná mít nerado. Hodně lidí si stěžuje na jeho chování a jeho postoj k ostatním. Je jen otázka času, kdy na to hodně dojede," říká jeden z Marešových kolegů.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít