Tomuhle geniálnímu sexy houslistovi zabavili na hranicích nástroj za miliony!

 Celebrity 
11. října 2015 00:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Josef Špaček je nejen mladý, sexy, ale nesmírně nadaný a patří ke světově proslulým talentům mezi houslovými virtuózy! archiv J. Špačka
Je mladý, sexy a ke všemu neuvěřitelně nadaný, jenomže si pořádně zavařil. Geniálnímu houslistovi světového věhlasu, který je rodilým Čechem Josefu Špačkovi, zabavili jeho hudební nástroj v hodnotě několika milionů korun. Teď má co vysvětlovat!

Devětadvacetiletý Špaček, který koncertuje po celém světě a stává se velmi známým, se dostal do potíží s ruskými celníky při odletu z uralského Jekatěrinburgu do Prahy. Podle tamní celní správy převážel nepřihlášený nástroj miliónové hodnoty. Housle byly zadrženy a poslány na expertizu.

"V jeho zavazadle celní inspektor na letišti Kolcovo objevil pouzdro černé barvy, v němž byly housle se smyčcem, které jsou zřejmě kulturní cenností,“ uvedl úřad na svých stránkách.

Situaci řeší ruské úřady a virtuóz musí dokládat, že housle jsou jeho, že nejde o komerční transport za účelem prodeje, ale že se jedná o "pracovní" nástroj. Ovšem i tak měl Josef Špaček, který má fanynky po celém světě i právě proto, že je mladý a docela sexy, učinit celní prohlášení a skutečnost, že převáží takovou cennost uvést. Hudebník zatím do vyřešení incidentu zůstává v Rusku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod