Nečekané! Lucka Vondráčková to dostala!

 Celebrity 
13. října 2015 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lucie Vondráčková převzala platinovou desku Petr Mráček
Je mladá, krásná, pracovitá, zodpovědná a ještě stíhá být dvojnásobnou mámou. Jak to dělá. Nežije tu trvale už pár let, přesto patří k nejprodávanějším interpretkám v Česku. V mnohém trumfla i Lucii Bílou. Lucka Vondráčková převzala včera platinovou desku za 2CD DUETY, které vyšlo loni.

„Platinová deska za DUETY je jako Cheescake. Slaďoučká odměna a můžete jít pracovat dál,“ říká s úsměvem Lucie Vondráčková, kterou potěšilo, že získala ocenění, které se hned tak každému nedostane.

"Lucka je velmi skromná, ona to nepřizná, ale velmi ji to potěšilo. Je to velké ocenění její práce a motivace do další," prozradil jeden z jejích kolegů.

Pětinásobná držitelka televizního ocenění TýTý, mnoha hudebních ocenění Český Slavík (šestinásobná stříbrná slavice), TV Óčko, majitelka platinových a zlatých desek, či ceny Českého rozhlasu - Neviditelný herec Lucie Vondráčková vydala v září minulého roku jedinečnou kolekci duetů, které jsou průřezem celé její kariéry, tedy od začátku legendárního pořadu Marmeláda až po současnost. Bonusem byla píseň s Karlem Gottem „Čas vánoční“.

.Na albu DUETY najdete čtyřicet písní a nechybí ani společné písně z muzikálů Touha, Ať žije rokenrol, Excalibur natočené s kolegy herci a zpěváky, např. Martinem Písaříkem, Lucií Bílou, V. Noidem Bártou, Daliborem Jandou, Jiřím Kornem, Vilémem Čokem, Danielem Hůlkou a mnoha dalšími.

„Duety jsem nazpíval snad se všemi našimi zpěvačkami a Lucie Vondráčková až doteď mezi nimi chyběla. Rád jsem si naší společnou vánoční písní obohatil mé portfolio duetů, protože ji mám rád nejen jako kolegyni, ale je pro mne i ztělesněním fajn děvčete,“ zaznělo od Karla Gotta.

„Když jsem Lucce před lety volal, zda by měla chuť nazpívat společnou píseň na album Hvězdné duety, hned měla jasno. Miluji „Žít jako kaskadér“ a tu klidně hned,“ vzpomíná s úsměvem Dalibor Janda a dodává: „S Luckou spolupracuji opravdu rád. Líbí se mi, jaký je pedant, myslím v tom dobrém smyslu slova. Věci dotahuje, upravuje, člověka posouvá dopředu, dokud není plně přesvědčená o kvalitě výsledku.“

„Jsem strašně rád, že fanoušci Lucky i moji naše spojení tak pozitivně přijali, přeci jen jsme každý generačně trochu jinde. Na YouTube má singl „Byla to láska“ přes tři miliony zhlédnutí, lidé si ho na mých koncertech často žádají a ptají se po Lucce. Hezké na tom je, že písnička nebyla prvoplánově napsána pro nás dva, tak možná proto vše tak dobře zafungovalo,“ zaznělo od Michala Davida.

„Spolupráce s Luckou je pro mě vzpomínkou na báječné období muzikálu EXCALIBUR, plné skvělých setkávání se na jevišti i v zákulisí divadla „Ta Fanstastika“. Díky, Lucko!,“ řekl Viktor Dyk, se kterým má Lucie na desce duet „Slunce příliš prudce pálí“ a zároveň je autorem duetu s Petrem Kolářem „Vánoce bílý“.

Album obsahuje i několik dosud nevydaných nahrávek: „Ve jménu lásky“ s Jankem Ledeckým z připravovaného muzikálu Iago, „Ještě dejchám“ s Bohoušem Josefem a několik dalších.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod