Velké odhalení: Šebrle s Voldánovou se konečně dozvěděli pravdu!

 Celebrity 
21. dubna 2017 02:20 / Lukáš Bauer
  0
📷
5 fotografií v galerii
Roman Šebrle a Jolana Voldánová se konečně dozvěděli pravdu o tom, jak je to s Patem a Matem! VIPstory.cz
Sportovec a moderátor zpráv na Primě Roman Šebrle a jeho kolegyně z veřejnoprávní televize Jolana Voldánová, se konečně dozvěděli pravdu. Přišlo velké odhalení, takže ti dva už se nemusejí dohadovat...

Nejde samozřejmě o nic vážného. Spíše naopak. V tom, co zjistili, je opravdu kus humoru a zároveň vtipu. Obě televizní hvězdy totiž ve čtvrtek večer v muzeu Grévin moderovali slavnostní zahájení interaktivní výstavy o Patovi a Matovi, tedy dvou nešikách z televizní obrazovky. 

A proč zrovna tihle dva - Šebrle s Voldánovou vítali dva svérázné chlapíky, o jejichž "šikovnosti" vzniklo mnoho večerníčkovských příběhů? 

„Tak buď je to proto, že Jolana je ta šikovná a já ještě ten šikovnější. Anebo proto, že tady v Grévinu sami máme vlastní sochy...?," usmíval se sympatický atlet a moderátor.

Právě z toho druhého důvodu to bylo. Roman s Jolanou mají už tři roky v pražském muzeu voskových figurín své podobizny, velmi věrohodné. Proto také na nabídku kývli. A během večera, na který přišlo přes 200 hostí, se skvěle bavili!

„Konečně jsme se dozvěděli od syna spoluautora Pata a Mata, který z nich je který. Ten v červeném je Mat a ten druhý Pat. Tak jsme si konečně oddychli...," dodala s humorem a úsměvem Jolana Voldánová.

A aby toho nebylo málo, akci navštívil i starosta Prahy 1 Oldřich Lomecký, který přivítal Pata a Mata a předal jim skoro Čestné občanství Prahy 1. Na velké zahájení přišly i některé známé osobnosti. Třeba herečka Ilona Svobodová, manželka hudebníka Petra Skoumala, který složil pro příběhy dvou (ne)šikulů hudbu. Cvičitelka Hanka Kynychová s manažerkou, manželem a dětmi. Dirigent Václav Hybš s manželkou, zpěvák Josef Vágner, stylista Kája Pavlíček, zpěvačka Petra Hapková, nebo režisérka a producentka Pavlína Moskalyková.

„Já jsem nadšená a nejvíc jsem u vytržení z Romana Šebrleho. Nejenom, že je to krásej chlap, skvělej sportovec, ale ke všemu ještě šarmantní a galantní muž. Úžasné spojení, které se tak úplně běžně nevidí," podotkla filmařka, která momentálně pracuje i pro Hollywood. 

Součástí celé akce byla i unkátní light-art show famózního umělce - světlomalíře Alexe Dowise, který prošel i televizní soutěží Česko Slovensko má talent, a kterého si tehdy ke spolupráci vybrala i zpěvačka Lucie Bílá. Ta má v muzeu také vlastní sochu. 

Interaktivní výstava o Patovi a Matovi bude v muzezu v Celetné ulici k vidění až do letních prázdnin!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve