Saudek, Vano a Kratochvíl otevřou těmhle kráskám dveře do šoubyznysu! Vyberou první CZECH & SLOVAK PHOTOGIRL

 Celebrity 
24. října 2015 11:59 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Slavný český fotograf Robert Vano a finalistky Czech & Slovak Photogirl Photogirl.cz/Robert Vano
Porota plná zvučných jmen, galavečer s bohatým programem a hned 15 finalistek, tak bude vypadat první ročník mezinárodní soutěže CZECH & SLOVAK PHOTOGIRL. Galavečer se uskuteční v úterý od 19 hodin v Kulturním centru Semilasso v Brně.

„Finalistek máme 15, ale ve skutečnosti je jich 12. Tři jsou náhradnice, avšak ony samy do poslední chvíle netuší, které z nich jsou těmi náhradnicemi. Vybírat budeme nejkrásnější „fotomodelku“, ovšem nejenom dívku, ženu, která je hezká, ale i vtipná. Zkrátka hledáme osobnost, s níž lze pracovat jak před objektivem fotoaparátu, tak třeba může v budoucnu získat nabídku na reklamu, film a podobně,“ řekl pro VIPstory.cz pořadatel a prezident soutěže Jiří Zeman.

Zájem o soutěž byl obrovský. Přihlásilo se na 540 dívek a žen ve věku od 18 až do 60 let věku. Z nich pak vybrala odborná porota, včele s fotografem Robertem Vano 36 dívek a následně jich sítem prošlo 15.

"Tyto finalistky pak Robert Vano v pražském ateliéru nafotil, jak právě pro prezentaci na finále, tak jích samotných. Nyní už bude na odborné porotě složené ze známých osobností zpěváků, herců, umělců či sportovců a partnerů soutěže, aby vybrali tři nejlepší. Finalistky pořídily společně s fotografem Robertem Vano také sérii netradičních fotografií v unikátním pražském muzeu voskových figurín Grévin," prozradil Zeman s tím, že vstupenky lze koupit v předprodeji, nebo přímo na místě.

Tři vítězky mezinárodní soutěže, protože se utkají dívky z Česka i Slovenska, získají kontrakty na focení pro módní časopisy a samozřejmě věcné ceny. Součástí galavečera bude i benefiční podtext, kdy výtěžek půjde na podporu projektů Konta Bariéry. Z každé prodané vstupenky jde 50 korun na tento účel v rámci prodeje červených nosů - u příležitosti projektu Pomáhej (s) humorem, kdy právě měsíc říjen je s tímto tématem spojený.

Na to, že jde o první ročník netradiční soutěže, kde se nehledá rozhodně "rádoby Miss", podařilo se pořadatelům ulovit poměrně zajímavé hosty i porotce, jako třeba přední české fotogrady Jana Saudka, Roberta Vano, Jefa Kratochvíla, modelingovou královnu Miladu Karasovou, režisérku Irenu Pavláskovou, herečku Jitku Sedláčkovou, zpěvačku a herečku Dášu Zázvůrkovou, herce Lukáše Langmajera a Jana Kuželku, zpěváka a herce, představitele Fantoma opery Radima Schwaba, jeho muzikálového kolegu Josefa Vágnera, zpěváka Martina Maxu, či předního českého vizážistu, stylistu a designéra Káju Pavlíčka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum