Velké odhalení: Jak to bylo s Gottem, Štaidlem, Saudkem v Las Vegas. Unikátní kniha práskne všechno

 Celebrity 
30. září 2015 16:33 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jan Saudek, František Ringo Čech, autor Luboš Xaver Veselý a Petr Novotný pokřtili knihu Moje Las Vegas VIPstory.cz
Las Vegas patří k fenoménům. Hodiny by o něm dokázali vyprávět Karel Gott, Ladislav Štaidl, František Ringo Čech, nebo třeba Jan Saudek. Poslední dva jmenovaní přišli včera na křest unikátní knihy, kterou napsal novinář, moderátor Luboš Xaver Veselý.

Moje Las Vegas se jmenuje unikátní kniha, která vyšla i v audio podobě a vypráví o tomto městě hazardu, zábavy a emocí tak, jak nikdo. Autor zaznamenal i vzpomínky a vyprávění slavných osobností. I některé drby, které se jinde nedozvíte!

"Las Vegas je jediné město, kde bych asi dokázal žít. Je to fascinující," přiznal František Ringo Čech, stejně jako Jan Saudek, nebo moderátor Petr Novotný, který přišel v dobré formě, ale nechtěl příliš hovořit, protože po prodělané mrtvici se na dlouhé proslovy ještě necítí.

"Las Vegas, je, přátelé, něco neskutečného. Jeďte tam, o tom se nedá ani psát, to se musí vidět," dodal fotografický fenomén Jan Saudek.

Luboš Xaver Veselý přiznal, že se do Las Vegas zamiloval. Za několik dní toto světové město s některými příteli opět navštíví a jak říká, rád by, aby se tam podíval každý, kdo má rád vzrušení, napětí, zábavu a skvělou atmosféru.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít