Víme, co opravdu zabilo Jiřího Krytináře! Zemřel na stejnou nemoc, jako Vlasta Burian!

 Celebrity 
30. září 2015 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiří Krytinář je po smrti! Zemřel ve věku 68 let! Profimedia
Zemřel nejmenší český herec Jiří Krytinář, neslo se včera celý den českým šoubyznysem. Bylo mu 68 let! Také to, že jeho náhlé úmrtí vyšetřuje policie. Všichni se děsili toho, že by svérázného herce někdo zabil. Policie musí ale vyšetřovat všechna ne úplně jasná úmrtí. Víme, co nejspíše umělce zabilo!

Jiří Krytinář měřil pouhých 124 centimetrů. Jeho výška byla problematická, ale jeho váha ještě více. Herec trpěl na svou výšku silnou nadváhou. Málo pohybu, nezdravý životní styl a podle přátel přemíra alkoholu!

"Jirka se naprosto neomezoval, jedl hodně, pil a někdy moc a byl čím dál pohodlnější. Ten zdravotní styl prostě ho zabil," myslí si jeden z jeho přátel a kolegů.

Krytináře zabila stejná nemoc, jako Vlastu Buriana, a sice embolie! Tedy ucpání krevního řečiště plic sraženinou. A pokud se pacientovi okamžitě nedostane pomoci, následky jsou fatální. Problémy se srdcem nejmenší český herec měl dlouho. Rad lékařů údajně moc nedbal. Bohužel problémy se zdravím byly častější, ale on je výrazně neřešil. Nakonec přišel osudový den.

Krytináře považovali kolegové za herce s nadáním, který si díky svému handicapu dokázal najít místo a uplatnění. Hrál v celé řadě filmů, pohádek, hororů, kriminálek.

Rodák ze Sejřku na Vysočině. Na stránkách vísky u Nového Města na Moravě je dokonce fotografie, kde herec stojí před svým rodným domem. Krytinář byl původně vyučeným hodinářem. Tímto řemeslem se zabýval pak jako koníčkem. Herectví miloval. Jezdil dokonce i na různá přátelská fotbalová utkání umělců. Kde bude pohřben, není jasné. Možná právě na své rodné, milované Vysočině.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum