Landa brojí proti uprchlíkům! Nebojí se říct názor a jde s ním dál!

 Celebrity 
28. září 2015 04:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Danie Landa říká co si myslí a nedrží ústa ani v souvislosti s uprchlickou krizí! archiv
Zpěvák Daniel Landa dál provokuje. Není půl roku, aby se někde neobjevil a nepronesl něco kontroverzního! Protože to není člověk, který by jen tak někde stál v davu, rozhodl se k netradiční výzvě. Přivedla ho k ní uprchlická krize v Evropě a ve zpěvákovi se zřejmě probudily choutky zase vzbudit zájem...

Ke slovu se tak dostává Landova kontroverzní minulost, kterou připomněl na svém nedávném Velekoncertu, když fanoušky zasypal písněmi z repertoáru skinheadského Orlíku?

"Výzva vládě České republiky: Vládo České republiky, prosím, podpořte Slováky v jejich pokusu o zachování národní nezávislosti. Pokuste se sjednotit V4 a vytrvat v takovémto postoji, který nám zaručuje, že vláda nad touto krajinou zůstává v rukou zdejších lidí. V úctě Daniel Landa a jeho přátelé," napsal si zpěvák na svůj profil na sociální síti.

Jelikož za Landou jde hodně lidí, lze předpokládat, že tahle výzva padla na úrodnou půdu. Někteří se však bojí, že to může způsobit napětí a násilí. Fanouškové nabízejí Landovi pomoct i to, že ho podpoří, pokud svolá demonstraci.

Už na Velekoncertu Landova výzva vyvolala skandování fanoušků se slovy: Češi Čechům. A podle některých se zpěvák znovu přihlásil ke svým názorům v minulosti, když přidal píseň Bílý jezdec skupiny Orlík, kterou s ním zpívalo 40 tisíc diváků. Kromě toho vytáhl z rukávu ještě Skinheada i skandovačku Jsi Čech, Čech...

Landovi ale nelze nic vyčítat, spíš naopak. Jako jeden z mála se nebojí říct svůj názor a na rozdíl od různých jiných celebrit a rádoby intelektuálů říká, co si myslí, aniž by sám vyzýval k jakékoli nesnášenlivosti!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod