Nejslavnější sexbomba všech dob zemřela pár dnů poté, co zkoušela líčení do rakve!

 Celebrity 
29. září 2015 16:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Marylin byla krásná, ale zřejmě i dost naivní Facebook
Před třiapadesáti lety šokovala americkou veřejnost zpráva, že ve svém domě v Kalifornii spáchala sebevraždu Marylin Monroe. Dodnes je její smrt zahalena tajemstvím a s každým výročím smrti se objevují nové skutečnosti a pochybnosti o tom, jakým způsobem slavná star vlastně zemřela. Oficiální zpráva zněla předávkování barbituráty, ale nikdy se nepřestalo spekulovat o tom, že jí někdo do rakve pomohl.

Ale ono je to zřejmě jedno, protože pravdu už se těžko někdy dozvíme. Nejabsurdnější teorie, proč musela Marylin zemřít, se zřejmě týká toho, že se z tajných spisů dozvěděla o existenci mimozemské civilizace. Zajímavé je, že několik týdnů před svou smrtí herečka stála modelem a zkoušela líčení do rakve. Že by tušila, že smrt je tak blízko?

Za svoji kariéru stihla Marylin natočit celkem 30 filmů, ale daleko více než svými rolemi se herečka proslavila skandály a množstvím milenců. Vedle tří manželů patřili mezi nejznámější milence oba synové Charlese Chaplina, bratři Kennedyové, herecký agent Johny Hyde nebo filmový magnát Howard Hughes.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod