Vojta Dyk totálně ztrapnil největší charitativní organizaci v ČR! Naštval novináře i Českou televizi!

 Celebrity 
28. září 2015 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Takhle kysele se "hvězda", tedy Vojta Dyk choval skoro po celý večer přenosu ČT pro Konto Bariéry Profimedia
Chování zpěváka,herce a možná moderátora Vojty Dyka je neúnosné! To, co předvedl v sobotu odpoledne na generálce benefičního večera, který pak vysílala Česká televize s názvem Pomáhej (s) humorem, dlouho nikdo nepamatuje. Ztrapnil sebe, ale hlavně největší charitativní organizaci u nás, kterou je Konto Bariéry a naštval desítky lidí.

Lidé z nadace, z televize i novináři, ti všichni nazývali Dyka nevybíravými slovy a docela právem. "Choval se jako debil. Většího aroganta jsem za dvacet let své práce nepoznal. Dokonce i lidi z televize řekli, že to byl velký přehmat, a že všechny ztrapnil," řekl VIPstory.cz jeden z fotografů, který na generálce fotil.

Dyk totiž, když uviděl v ateliéru novináře, což bylo s vedením televizní produkce i nadace domluvení, hodil kyselý ksicht a řekl, že dokud tam budou, on nevystoupí. To samé i jeho partnerka Tatiana Vilhelmová.

Prý ona může za to, že se z původně milého a nesmírně talentovaného, sympatického kluka, stal arogantní ignorant, kterému se podařilo dokonce rozvrátit skupinu Nightwork. Její zbylí členové se o Vojtovi dokonce vyjádřili nelichotivě s tím, že je to "mimozemšťan"...

"Od té doby, co je Vojta s Tatianou, je to takhle. Bohužel. Ani nás jeho chování nepřekvapilo," nechali se slyšet členové, dnes již vlastně neexistující skupiny.

Vedení Konta Bariéry, pro které byl večer určen, se k průšvihu Dyka nevyjádřilo. I přes velké problémy se vybralo zhruba 15 milionů korun. Ty pomohou handicapovaným. Mnozí z nich byli ale v šoku z dramaturgie programu, který se vysílali live. Trapnost nad trapnost, včetně nesourodé moderátorské dvojice, právě Dyka s Vilhelmovou. Vše mělo působit rádoby vtipně, ale působilo to trapně.

"Musím říct, že mě to jako postiženou hodně uráželo. Bylo to vrcholně hloupé, blbé, bez vtipu, nápadu. Dramaturg by zasloužil pár facek a režisér taky. Tohle bylo to nejhorší, co Bariéry kdy měly," řekla paní Monika, vozíčkářka, která prý, jako desítky dalších, sledovala pořad se šokem v očích.Stejně tak sledovali pořad i další diváci, kteří nechápali smysl různých částí programu. A už vůbec ne to, proč si někdo vybral Dyka s jeho milenkou, kteří mají upřímně k charitě asi tak blízko, jako ateista ke zpovědi.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít