LUCIE BÍLÁ: Víme, jak je na tom její maminka!

 Celebrity 
15. září 2015 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lucie Bílá sice nemá nejšťastnější období, přesto říká, že je spokojená a šťastná! Profimedia
Zpěvačka Lucie Bílá si pochvaluje letošní rok a říká, že je spokojená a šťastná. A to přesto, že její maminka Hana Zaňáková (75) se z těžkého onemocnění po dvou záchvatech mrtvice nedostala a domů se patrně již nikdy nevrátí. Slavice se se stavem své nejmilovanější osoby v životě, zdá se, už srovnala.

"Je to bohužel definitivní. Ale i s tímhle stavem jsem se snažila srovnat. Musela jsem se to naučit," svěřila se Lucie Bílá s tím, že díky návalu práce a povinností nemá čas nad nepřízní osudu moc přemýšlet. Za maminkou do specializovaného zařízení, kde je o ní skvěle postaráno, jezdí mnohokrát týdně a tráví s ní hodiny.

"Loňský rok jsem skoro celý proplakala. Opravdu to nebylo lehké období," svěřila se zpěvačka, u které se spekulovalo o rozchodu s partnerem Petrem Makovičkou,který ale bydlí stále ve vile v Otvovicích. Možná už jen jako kamarád, možná stále jako ten nejbližší muž v životě. To ví jen sama Bílá, která nechce prozrazovat detaily.

Z čeho má ale radost, je její syn Filip. "Mám radost, že se mu daří a vybral si to, co chce dělat. Dostal se na filmovou školu do Písku na obor kamera. Nastupuje v říjnu," prozradila slavice, která má za sebou jak předloňské i loňské Černobílé turné, tak i letošní tour s Arakainem a příští rok jí čeká obří koncert v O2 aréně, kde oslaví své 50. narozeniny. Megashow se bude jmenovat Fifty Fifty a bude to prý nářez.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47