Pepa Dvořák se už dřít nemusí!

 Life & Style 
15. září 2015 07:58 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Josef Dvořák předával spolu s Jiřím Havelkou (na snímku zcela vlevo) 5. září na výstavišti v Lysé nad Labem ceny výhercům „Jarní uhloterie“ společnosti Havelka. Hlavní výhrou byl kotel Rojek. havelka.cz
Herec Josef Dvořák, snad nejznámější pohádkový vodník u nás, bude mít doma konečně klid. A to hlavně na chalupě, kde jsou se svou manželkou Jájou častěji než v Praze. Pepa Dvořák totiž objevil komfort baleného uhlí od Havelky!

„Na chalupě, kde topíme hlavně dřívím a balenými uhelnými briketami a uhlím v kamnech, už konečně nemusím skládat uhlí lopatou,“ říká herec, komik a také známý dabér večerníčků.

Pepa Dvořák žije sice v Praze, ale už více než 30 let má s manželkou Jájou nádhernou chalupu v Českém ráji, kousek od hradu Kost. I letos tam chce známý herec strávit v rodinném kruhu Vánoce, takže dostatek topiva bude jistě potřeba.

„S manželkou jsme totiž objevili praktickou věc, balené uhlí a brikety. V tom pytli si otop dáte až ke kamnům nebo ke kotli, vysypete to tam a odpadne vám jakákoliv dřina. Nemusíte lopatou skládat metráky uhlí. Vím, o čem mluvím, už víc než deset let si nechávám vozit volně ložené kvalitní uhlí od pana Havelky, ale tahle jeho novinka je skutečný komfort, tu si na stará kolena rozhodně užiju,“ směje se Pepa Dvořák.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47