Lucka Vondráčková do ČR nakonec přijede! A natočí film! Teď pracuje na dálku!

 Celebrity 
02. září 2015 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucka Vondráčková přeci jen přijede domů, do Čech a bude točit... archiv L. Vondráčkové
Lucie Vondráčková kojí, stará se o druhého syna Adámka i staršího Matyáše, a aby hned nemusela složitě cestovat do Čech, zajistila si práci na dálku.

Díky nejmodernější technice může dabovat z Montrealu do Čech. Jak se mladá maminka Vondráčková svěřila na sociální síti, dabuje jednu z postav animovaného upírského filmu Transylvánie 2. "Transatlantik dabing. Režie v Praze, mikrofon a já v Montrealu. Obě produkce skvělé! Díky," napsala pod foto Lucka, které to i po dvou dětech neskutečně sekne.

Jak se VIPstory.cz podařilo zjistit, Vondráčková - Plekancová nakonec do Česka přijede! Sice si nezahraje u Trošky v nové komedii Strašidla, ale film natáčet bude!

"Lucie bude hrát v novém filmu Michala Davida Decibely lásky, které je volným pokračováním Diskopříběhu. Protože se však Michal nedohodl s vlastník autorských práv, především s Terezou Pergnerovou, musel dílo přejmenovat. Natáče se bude v říjnu a Lucka tam bude hrát. Určitě v Čechách několik týdnů stráví," řekla členka produkce, která už poctivě pracuje na přípravách.

Zda přiletí Vondráčková z Kanady jen s malým Adámkem, nebo i s Matyášem, není jasné. Její Tomáš Plekanec asi zůstane za oceánem a bude se o staršího syna starat, aby měla Lucie čas se na natáčení soustředit.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47