Rázlová, Knop, Vítek - SKONČILI!

 Celebrity 
31. srpna 2015 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Rázlová, Knop, Vítek na Mezinárodní konzervatoři skončili! archiv
Boží mlýny melou pomalu, ale jistě, říká se! A jak se zdá, teď domlely! Alespoň si to myslí řada studentů, ale i některých kantorů na Mezinárodní konzervatoři Praha! Zdejší šéfka hereckého oddělení herečka Regina Rázlová, její kolega, režisér a herec Václav Knop a zpěvák a herec Pavel Vítek tam skončili!

"Ředitel se s nimi rozloučil. Prostě jim neprodloužili smlouvu. Paní Rázlová si totiž myslela, že jí to ve škole patří. Nějak si pletla ústřední výbor KSČ s tím, jak má škola fungovat a to bylo i na ředitele, který je poměrně volnomyšlenkář, moc. A nejenom na něj," popsala VIPstory.cz jedna z kantorek s tím, že to, co Rázlová na škole dokázala, není prý to, co deklarovala.

"Nejprve povyhazovala skvělé kantory, umělce, někteří odešli sami a pak tvrdila, jak to tak zvedne a přinese svěží vít. Byl tam jen zmatek a mnozí studenti nevěděli, která bije. Někteří si její metody pochvalovali, ale to asi jen proto, že jí neznali z dřívějška, jako kovanou soudružku," prozradila kantorka z Konzervatoře, kde je uměleckým šéfem Vlastimil Harapes, učí zde třeba Marcela Březinová, Hana Talpová, Václav Upír Krejčí a řada dalších osobností.

"Paní Rázlová už před časem se nechala slyšet, že si chce založit soukromou školu. Tak teď má šanci uplatňovat své manýry tam a vzít si tam s sebou ty své přátele. Až na Pavla Vítka, který je pohodář a fajn člověk, to byla tedy dvojka. Ona a Knop. Bývalí soudruzi se našli. Hrozné je, že tu učí někteří lidé, kteří za totality třeba nesměli a šéfovala jim bývalá členka strany," míní další z kantorů.

Kdo bude tedy nyní šéfem hereckého oddělení místo Rázlové a kdo nahradí chybějící kantory, není ještě jasné!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod