Herec Michal Suchánek je psychicky na dně! Přijde o roli?

 Celebrity 
30. srpna 2015 00:07 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michal Suchánek málem přišel o zrak. Nyní je prý jeho psychika hodně špatná Profimedia
Herec Michal Suchánek, který nedávno oslavil 50. narozeniny, ale prožil i chvíle hrůzy, je prý psychicky na dně. Právě kvůli tomu, že téměř přišel v jednom oku o zrak, je nyní v depresích. Může nyní přijít o jednu zajímavou roli, která ho čekala. Jeden z nejmenších českých herců navíc odmítá i další práci.

Před časem Suchánek z důvodu krátkozrakosti podstoupil laserovou operaci pravého oka. Jenže nastal problém. Jeho mozek změnu nepřijal a jeho zrak se ještě více zhoršil. A zdravým okem, které nebyl operované teď vidí méně, než před zákrokem. Lékaři mu nabízeli novou operaci, ale on se k ní zatím údajně neodvážil.

"Jsem debil. Říkali mi, že u některých lidí s tím mohou být problémy, že tam riziko je. Stál jsem si za svým a chtěl jsem to za každou cenu," prozradil Michal Suchánek, který možná přijde o roli v parodii muzikálu 50 odstínů šedi, které připravuje Divadlo Broadway.

"Je možné, že se ten muzikál dělat nebude. Bylo to stavěné na Suchošovi a Genzerovi. Je taky možné, že to Suchoš dá, nebo se to přeobsadí. Je to teď dost komplikované," prozradila jedna z členek souboru divadla s tím, že se Suchánkem teď není řeč a uzavřel se hodně do sebe.

Herec má strach, aby neoslepl úplně. Protože ho to psychicky vzalo, odmítá údajně i další práci. Z něčeho však ale žít musí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve