Tahle sexy samice z Fantoma musela pod kudlu!

 Celebrity 
04. srpna 2015 10:45 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Michaela Gemrotová, pochopila, že pro krásu se musí trochu trpět! Esthé
Je mladá, krásná, má úžasný hlas, přitom ji něco chybí! Tedy ona si to myslí! Byť ji desítky mužů skládají poklonu a patří k nejlepším muzikálovým zpěvačkám u nás, cítí se trochu méněcenná. Proto, pro co řada dívek a žen. Michaela Gemrotová chtěla prostě větší prsa.

Proto musela pod kudlu. Chtěla větší prsa, bude je mít a nic ji nezastavilo! Gemrotová totiž na prestižní pražské klinice podstoupila plastickou operaci, kdy ji byly implantovány silikony, které její přednosti zvětší tak, aby se kráska z Fantoma opery cítila přitažlivěji.

Má to však muzikálová a vlastně operní diva zapotřebí? "Tohle přeci vůbec není o tom, jestli jsem operní diva, modelka, právnička, prodavačka nebo uklízečka. Jediné, o co jde, je moje spokojenost a moje radost. Samozřejmě všeho moc škodí, ale kdo dělá věci uvážlivě a s mírou, měli by ho ostatní spíš podpořit, než zavrhnout,“ říká Míša Gemrotová, která si je jistá, že právě její rozhodování nechat si prsa zvětšit na klinice plastické chirurgie. bylo velmi uvážlivé.

Její přítel Alexandr Kopka, který ji přišel na kliniku doprovodit, jí navíc tento nápad nerozmlouvá, tak proč ne?

A právě kvůli tomu, že nemalá část populace odsuzuje ženy, které podstoupily zkrášlovací, tedy fakticky zbytečnou, plastickou operaci, spousta žen tento fakt klidně celý život zapírá.

"Plastická operace je naprosto normální věc a je věcí každého člověka, zda se pro ni rozhodne. Ti, kteří se pak negativně vyjadřují, mají většinou svůj vlastní problém se sebevědomím a snaží se proto poukazovat na domnělé chyby druhých,“ komentoval častý postoj okolí žen, které se rozhodly podstoupit plastickou operaci, MUDr. Libor Kment, který Gemrotové zákrok prováděl.

Pár dní maličko Michaela protrpí, kdy musí snést slabou bolest po zákroku a pak už se bude jen hojit, aby v září mohla vystoupit na pódium před stovky diváků v muzikálu Fantom opery jako Christine buď s Marianem Vojtkem nebo Radimem Schwabem, kteří se alternují coby Fantomové.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47