Nechutné tahanice rodiny Ladislava Chudíka! Tohle si herec opravdu nezasloužil

 Celebrity 
16. července 2015 04:58 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ladislav Chudík nemá ani po nedávné smrti klid!  Profimedia
Svým posledním přáním způsobil Ladislav Chudík pozůstalým nečekané komplikace. Legendární doktor Sova totiž chtěl, aby jeho popel byl rozptýlen nad městem, které tolik miloval. Na kopci Hájny grúň.

Manželka Alena se rozhodla, že hercovo poslední přání splní, ale musela ustoupit. Ozvala se Chudíkova první rodina, jejíž přání je, aby byl jejich příbuzný pochován na místě odpočinku jeho rodičů, tedy na bratislavském hřbitově Ružinov. Chudíkova první rodina chce na upomínku herce u hrobu pravidelně zapalovat svíčku a donášet tam květiny.

Manželka Alena rezignovala a trochu netradičně se rozhodla vyhovět oběma stranám. Neobjeví-li se další komplikace, bude muset být hercův popel zřejmě rozdělen na dvě části. Jedna část bude umístěna na bratislavském hřbitově a druhá podle hercova přání rozsypaná nad Hájnym grúňem.

Podle tajemníka Sdružení pohřebnictví není rozdělení popela do více uren v našich krajinách příliš obvyklé. V zahraničí to ale není nic neobvyklého. Část popela může být před uložením do hrobu nebo rozptýlením oddělena do zvláštní urny a tu si mohou pozůstalí třeba nechat doma.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít