Lucie Bílá bez dovolené. Je bez peněz, nebo co se děje?

 Celebrity 
16. července 2015 00:06 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lucie Bílá hodně pracuje a ani nemá čas na dovolenou! Proč si nedá oddych? archiv TV Prima
Mnohonásobná Zlatá slavice Lucie Bílá je letos skoro bez dovolené. Zatímco v uplynulých letech si užívala aspoň měsíc volna, letos jede na plný plyn. Podle jejího diáře vystoupení moc odpočinku nemá. Docházejí ji snad peníze?

Bílá má každý týden nejméně jeden dva koncerty nebo vystoupení. Ať už sama, nebo v rámci spolupráce s kapelou Arakain. A protože zpěvačka inkasuje od 80 do 350 tisíc za jedno vystoupení, může si jen během léta přijít na několik milionů korun.

"Lucka prostě musí vydělávat. Živí hodně lidí, její životní standard ji něco stojí a myslí na zadní kolečka. Pár dní je na chalupě a na pár dní snad prý pojede k moři, ale sama ještě neví. Pravdou je, že maká jako o závod," prozradila VIPstory.cz jedna z jejich kamarádek.

Bílou také stojí spousta peněz nadstandardní péče o její maminku, která je po druhé mrtvici téměř paralyzována a upoutána na lůžko. Když není na Moravě nebo na Slovenku, kde také hodně koncertuje, navštěvuje ji denně.

"Ten stav je stále stejný, neměnný. Začala jsem se s tím smiřovat, že to prostě jednou přijde. Nejtěžší je to se s tím smířit," nechala se před časem Lucie slyšet v souvislosti s tím, že její maminka se zřejmě už do normálního života nevrátí.

I proto zpěvačka tolik pracuje, aby nemusela přemýšlet nad věcmi, které stejně neovlivní.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008