Sedmdesátnice Vondráčková řádí se zajíčky! To musíte vidět!

 Celebrity 
04. července 2015 03:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Helena Vondráčková při zkoušce k muzikálu Romeo a Julie s hodně mladými kolegy, tanečníky facebook
Je jí skoro 70, ale pořád ji to jde. Řeč je o zpěvačce Heleně Vondráčkové, která právě zkouší roli chůvy v muzikálu Romeo a Júlie. A jak se zdá, Helena je ve svém živlu. Aby taky ne, když má kolem sebe mladé zajíčky, pro které je navíc ikonou.

"Helena je neskutečně prima ženská. Obrovská profesionálka a nestačili jsme se s klukama divit, jak skvěle tancuje. Je fakt dobrá, velký respekt," řekl VIPstory.cz jeden z tanečníků ke zkouškám s kolegyní o dvě generace starší.

Premiéra muzikálu s klasickým příběhem o velké lásce, má mít premiéru ve Fóru Karlín na podzim. Během léta tedy na Vondráčkovou i další herce a zpěváky, jako je Bára Basiková, Jitka Švančarová, Leona Machálková, Petr Kolář, Peter Pecha nebo Kamil Střihavka.

Celé dílo režíruje Libor Vaculík, který je známý tím, že je perfekcionista a žene své herce k tomu, aby k tomu taky tak přistupovali. Chce navíc, aby Romeo a Julie nebyl zase jen jeden z řady muzikálů, ale aby se diváci vraceli nejen kvůli umělcům, ale i hudbě, která je podle něj mimořádná.

A Helena Vondráčková, která nemá úplně stěžejní hlavní roli, přesto výraznou, je zase jedna z mála z ansámblu, která dokáže zpívat, hrát i tančit zároveň. V září pak naskočí jako Dona do dalšího muzikálu, a sice do Mamma Mia!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47