Ten ale dopadl! Slavný herec: Zabil člověka, teď vypadá jako bezdomáč!

 Celebrity 
02. července 2015 00:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiří Schmitzer tedy dopadl! Poznali byste ho?  archiv
Tak tomu se říká sešup! V mládí byl poměrně hezký mladý muž, navíc syn slavného otce. O role neměl nouzi a o peníze taky ne! Teď je mu 65 a vypadá jak bezdomáč z hlaváku. Na krku má navíc zabití člověka. Řeč je bohužel herci a písničkáři Jiřím Schmitzerovi.

V těchto týdnech reprízuje televize kultovní seriál Chalupáři. Tam hraje jak Schmitzer, tak i jeho otec Jiří Sovák. Mnozí však netuší, jaké osobní drama prožívali. Schmitzer svému otci nemohl prominout, že odešel od své ženy, jeho matky a Jiří Sovák zase pak to, že jeho syn zabil člověka.

„Jirka měl vždycky k alkoholu blízko. Taky se podívejte, jak vypadá. Ale tehdy byl nalitej a srazil autem člověka. Sovák se ho tehdy zřekl. Řekl mu, že jsi porazil člověka, to se bohužel může stát, ale žes byl ožrelej jak dobytek, to se nepromíjí. A bylo to,“ vzpomíná dnes jedna ze známých rodiny Sováků.

Stalo se to v roce 1976, tedy krátce po natáčení Chalupářů. Málokdo tušil, že Schmitzer byl souzen, odsouzen a uvězněn. Po půl roce byl sice za dobré chování z vězení propuštěn, ale jeho otec na něj naprosto zanevřel. A do smrti Sováka spolu nepromluvili. Jiří Schmitzer pak ani dokonce nešel na pohřeb svého vlastního otce. O tragédii i svém otci se herec zásadně odmítá bavit.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum