Bývalý prezidentův mluvčí je zamilovaný až po uši! Do muže!

 Celebrity 
02. července 2015 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Bývalý mluvčí prezidenta Václava Havla - Martin Krafl (vlevo) se svým partnerem Herbertem facebook
Byl jedním z nejpracovitějších lidí na Pražském hradě. Vždy slušný, vstřícný a měl skvělé vystupování! Takový byl bývalý mluvčí tehdejšího prezidenta Václava Havla Martin Krafl. Už řadu let ale působí v zahraničí a kromě toho, že zastává významný post, je zamilovaný až po uši

Nyní se svým přítelem Herbertem Leibinnem žijí ve Vídni, kde Krafl pracuje jako ředitel Českého centra. Jeho partner pracuje ve farmacii. Jejich vztah jejich přátelé považují za ideální.

"Martin s Herbertem, který je původem Švýcar, je velmi šťastný. Mají se dobře a jsou oba nesmírně milí a Vídeň jim opravdu svědčí," prozradil VIPstory.cz jeden z jejich přátel.

Krafl, který patřil k nejbližším lidem hlavy státu se poté, co odešel z Hradu vydal za hranice. Vzal nabídku v Německu a nyní v Rakousku, kde jak říká - je spokojený a šťastný. Jeho přítel, s nímž cestuje a tráví volný čas jak jen to jde je mu velkou oporou.

Krafl byl v Česku jeden z prvních, kdo se svou odlišnou sexuální orientací netajil. A jak kdysi přiznal, jeho "šéfové" Václav a Dagmar Havlových, které pomáhal v její nadaci Vize 97, mu přáli jediné, hlavně, aby byl šťastný, A to se mu prý naprosto splnilo!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve