Největší hvězda amerických bijáků dorazila do Varů! Co dělal krátce před tím?

 Celebrity 
02. července 2015 16:57 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Richardu Geerovi je dnes už 65, ale pořád je to charismatický muž. Je letošní hlavní hvězdou karlovarského festivalu archiv
Americká filmová hvězda Richard Gere, který se proslavil už ve svých 23 letech rolí Dannyho Zuka v Pomádě, přiletěla dnes odpoledne do Česka. Stane se hlavním hostem 50. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. A jak bývá u něj zvykem, letí soukromým tryskáčem.

Gera uvítal prezident festivalu Jiří Bartoška, který se, zdá se, zdárně dostává ze svého vážného onemocnění. Následně spolu povečeří. Bydlet bude, jak jinak, než v Grandhotelu Pupp v prezidentském apartmá, kde loni bydlel Mel Gibson.

V pátek pak na zahájení festivalu převezme cenu za přínos světové kinematografii. O den později poté v letním kině uvede svůj největší hit Pretty Woman, Kromě toho pro Českou televizi natočí další díl talk show Marka Ebena Na plovárně. Natáčení bude veřejné, přihlížet mu budou diváci festivalu.

Před tím, než se Richard Tiffany Gere, jak zná jeho celé jméno vydal do Čech, si užíval už v Evropě. Strávil malou dovoleno v Itálii. Do Varů měl dorazit původně už vloni, ale kvůli pracovním povinnostem musel cestu odložit.

"Vzhledem ke kulatému výročí festivalu je to opravdu velmi hodnotná návštěva této americké hvězdy," nechal se slyšet prezident festivalu Jiří Bartoška.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008