Sešlý Lukáš Vaculík! Co se mu stalo, že by snad nemoc?

 Celebrity 
02. července 2015 04:55 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Lukáš Vaculík, kterého milovaly a milují tisíce žen, někdy i mužů.  Profimedia
Dlouho byl sexsymbolem dívek a žen. Tam, kde se objevil, bylo vždy plno a každá ho chtěla mít v památníčku. Najednou ale hodně sešel, zešedivěl a vyhasla jeho pověstná jiskra v oku. Co se stalo hereckému idolu Lukáši Vaculíkovi? Že by snad nějaká nemoc?

"Lukáš je v pohodě. Jen toho má moc. On opravdu denně hraje divadlo, jezdí zájezdovky, do toho má další aktivity a na jednoho je toho prostě hodně. A taky už není nejmladší," prozradila VIPstory.cz jedna z jeho kamarádek a kolegyň.

Spekulace, že by byl dávný idol dívčích, ale někdy i mužských srdcí třeba vážně nemocný, a proto najednou tak zestárl, jsou prý nesmysl. "Ne! Lukáš vážně není nemocný. Jenom si ho lidi zaškatulkovali z dob Kamaráda do deště a podobných filmových hitů a nějak zapomněli, že každý stárne. Lukáš není ani alkoholik, ale workoholik, a to se prostě na člověku podepíše," dodala kolegyně z divadla.

Podle některých kolegyň, ale i fanoušků, více jak padesátiletý Vaculík je stále sexy a má šmrnc. Fanynek a fanoušků má hodně a občas ho zastavují i na ulici.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008