Dámy, tohle musíte mít! Absolutní hit letošního léta!

 Celebrity 
03. července 2015 03:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Monokiny - nový hit dámských plavek! Profimedia
Řada žen takzvaně hubne do plavek. A jsou i takové, které si pak raději vezmou jednodílné, aby zakryly ne úplně ideální postavu. Absolutním hitem letošního léta jsou takzvané monokiny. Jednodílné, tedy vlastně dvojdílné, spojené plavky.

Nosí je třeba i Paris Hilton, či další známé ženy. Do těchto plavek ovšem dívka či žena musí mít ideální postavu, protože tam je mnohdy vidět více, než jinde. To je věc, kterou si ne každá může dovolit. Pokud si ji už ale dovolí a má na to postavičku, pánové budou slintat, možná budou mít i jiný problém na plážích a ostatní koupající se a slunící se ženy budou tiše závidět.

A kolik že taková legrace stojí? "Tak je to od nějaký osmi devíti set, až do patnácti tisíc. Podle kvality, značky, střihu a samozřejmě výjimečnosti modelu. Je to něco, co rozhodně zaujme a vlastně určuje jakýsi módní trend," prozradila Jitka, prodejkynně spodního prádla a plavek z Prahy, která sama monokiny má. A prozradila, že se o ně zajímá už řada známých žen. Především modelek, či mladých zpěvaček nebo hereček. Tedy ovšem jen ty, které si to mohou dovolit!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve