Nývltová po rozchodu s tanečníkem: Uhnala tohohle známého kolouška?

 Celebrity 
12. června 2015 10:30 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Že by Kamila Nývltová uhnala dalšího kolouška z českého šoubyznysu? Petra Kropáčová
Zpěvačka Kamila Nývltová je bez přítele! Po několikaletém vztahu se sexy tanečníkem a muzikálovým hercem Tomášem Smičkou se rozešli. Teď se ale objevila se svým kolegou Josefem Vágnerem. Že by mladá atraktivní umělkyně neztrácela čas?

Nývltová společně se synem slavného hitmakera Karla Vágnera, Pepou, který hraje momentálně průběžně v pěti muzikálech, koncertuje a stále ještě studuje,objevila na poměrně sexy fotkách.

"Jediné, co je mezi námi, je přátelství a práce. Potkali jsme se v ateliéru, abychom nafotili promo fotky. Jak každý svoje, tak i společné, protože chystáme nový duet a další spolupráci. Rozhodně jsem ale nikoho nevyměnila. Pepu mám moc ráda, jako kolegu a kamaráda a je s ním velká legrace," prozradila VIPstory.cz Kamila Nývltová, která mimo jiné hraje v muzikálu Dracula, nebo je patronkou talentové soutěže Česko zpívá.

Ale zatímco ona je teď sólo, její kolega a propagátor koloběžek Josef Vágner zadaný je. Už nějakou dobu má přítelkyni Marlene, s níž tráví veškerý volný čas a dokonce plánují i společnou dovolenou.

"Teď ještě udělat státnice, dořešit závazky, které v červnu mám a pak tradá. Chce to vypnout, nabrat energii, síly a zas to bude dobré. Chystáme nějakou takovou cestu autem po Evropě a pak ještě do Řecka, kde máme baráček a tam strávím konec prázdnin. Dokonce se tam s Kamčou a pár přáteli potkáme," prozradil Josef Vágner, který momentálně boduje v rádiových hitparádách s písničkou Rozpustilá holka.

Spolupráci s Kamilou a Pepou si velmi pochvalovala profesionální fotografka Petra Kropáčová. "Oba jsou neskutečně milí, příjemní a velcí profesionálové. Ráda pracuji s takovými lidmi a byla to pohoda, i když to bylo několik hodin focení a převlékání," podotkla fotografka.

O styling se postaral Lukáš Macháček, který spolupracuje například i s předním českým fotbalistou Lukášem Váchou, pro kterého vymyslel jeho vlastní kolekci oblečení.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve