Bouračka známého moderátora. Víme, kdo za za to může!

 Celebrity 
12. června 2015 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ruda z Ostravy, alias Michal Kavalčík jezdí "svým" ferrari prý doslova jako dobytek facebook
Herec, moderátor Michal Kavalčík, známý jako Ruda z Ostravy málem zrušil údajně své luxusní ferrari. Při jízdě pražskými ulicemi, před Jiráskovým mostem ho "ťuknul". Tenhle na první pohled ťukaneček ho přijde na pěkný balík. VIPstory.cz ví, proč ale svérázný umělec boural.

"Jel jako dobytek! Opravdu jako prase. Jel jsem v koloně vedle něj. Házel myšky před auty. Jel a v autě měl nějakou ženu středních let a v autě před ním byli dva chlápci, kteří jeho jízdu natáčeli," prozradila VIPstory.cz řidička, očitá svědkyně.

Ta tvrdí, že Kavalčík frajeřil, ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu a to v dopravní špičce kolem 15 hodiny odpoledne, kdy ho potkala na magistrále. To se mu pak stalo osudným. O pár kilometrů dál nevybral silnici a kvůli nízkému podvozku promáčkl část boku ferrari. Oprava ťukanečku ho bude stát "pouhých" 250 tisíc korun.

Prý Ruda z Ostravy jezdí pro internetovou taxi společnost. Otázkou je, jak moc je to pravda. Podle informací, které se nesou Prahou, není fáro vůbec Michala Kavalčíka, ale je jen zapůjčené a jde o promo jízdy Prahou.

„Hledali řidiče, tak jsem si kůpil svoje ferrari a začal jezdit jako taxikář a hned taká nehoda,” tvrdí o karambolu Ruda z Ostravy.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum