To je úlet! Dva mistři Evropy se sejdou v pohádce! Jeden má konečně holku, druhý žije v USA!

 Celebrity 
01. června 2015 03:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jozef Sabovčík a Tomáš Verner spolu vyjedou na podzim na led facebook
Dva mistři Evropy se sejdou v pohádkovém příběhu. Tomáš Verner (28) a o třiadvacet let starší Jozef Sabovčík budou spolu s mimem Michalem Nesvadbou hvězdami dalšího ročníku ledové show Jen počkej, zajíci! Podle mnohých velký úlet!

Vloni zaznamenala show velký zájem a ohlas od diváků. Právě proto, že show byla barevná, plná kostýmů, známých melodií a také oblíbených tváří. Tedy Vernera, ale i Nesvadby, kterého hlavně děti znají z televizních pořadů.

Letos k nim přibyl bývalý krasobruslař Jozef Sabovčík, který byl prvním krasobruslařem tehdejšího Československa, který na mezinárodní soutěži skočil čtverný skok. Říká se mu také „Jumping Joe".

"Žiji v Americe a moc rád jsem nabídku na toto angažmá přijal," prozradil Sabovčík, který bude exkluzivním hostem některých představení celé tour, která na podzim vyjede na led.

Mladší z dvojice mistrů, Tomáš Verner, který příští týden oslaví 29. narozeniny přiznal, že má konečně novou známost. "Jmenuje se Martina a je moc fajn. Protože jsem teď hodně rozlítaný, tak dáváme dohromady termíny, kdy se vidíme," přiznal Verner, jenž kromě bruslení učí děti nebo i trenéry technice a různých dalším věcem potřebným na ledě.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít