Nemytá špindíra, kterou zajímají jen cigárka a tablet. Vybrali jsme 10 TOP hlášek z nejsmaradlavější Výměny manželek!

 Celebrity 
31. května 2015 10:38 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Holka z města se prostě nezapře! Archiv
Středeční výměna manželek byla nezapomenutelná. 4D zážitek dostal do kolen snad každého diváka. Smrad byl cítit až do našich obýváků. Vybrali jsme pár nezapomenutelných hlášek krasomily Věrky, která žila se svými dvěma dcerkami a manželem v zapáchajícím pokoji na ubytovně.

Hned v úvodu pořadu nás Věrka pobavila. Důvod, proč se přihlásila do Výměny manželek, jsme zařadili na první místo TOP hlášek pořadu!

1) „Zjistím, že třeba jinde žijou líp, tak to tady zkusím trochu vylepšit.“ Vylepšit tu jednu místnost velikosti pětikoruny? A nebylo by to zbytečně moc práce, Věro? „A nebo zjistím, že žijou ještě hůř a nechám to jak to je.“ No tak to bychom byli v klidu. Lepší bydlení a chod domácnosti než měli na ubytovně Blehovi, si asi málokdo z nás dokáže představit.

2) „Důležité je pro nás štěstí, že jsme taková rodinka pohodová. A hlavně to zdraví!“ Jóó to se hned pozná, že o zdraví jde téhle pohodové rodince především. Ke snídani turek a čtyři balený cigárka v místnosti metr krát metr je přesně ten spravný start do nového dne. Vždyť jsme také viděli, že vitalita a životní energie z Věrky celých deset dní přímo stříkala!

Při čtení manuálu Věra zjistila, že její dočasná rodina je zvyklá chodit na procházky. No a jaká byla rekce téhle vitální šestadvacetileté maminy?
3) „Na výlet jo? Kam? Do lesa. Jedině. Co se dá dělat v lese? Na procházky? TAK TO URČITĚ NE!“ Věrka jako samozvaná měšťačka pochopitelně raději ruch aut a hlavně pořádný VÝLOHY!

Jedna z hlášek patří jejímu, jinak celkem tichému, manželovi.
4) „Bré ráno. Se rozkoukám a dám si snídani. Kafe a cigáro.“ Tak určitě, Petře! To je přece snídaně šampionů!

5) „Dneska se zatím tak nějak trošku nudím. Tady se nedá co dělat. Touhle dobou doma bych sledovala asi televizi a kouřila, pila kafe a nudila se. Je vidět, že umí svou největší a vlastně jedinou zálibu "nudit se" aplikovat všude. Věra je opravdu přizpůsobivá žena.

Kudy tedy z téhle nudy?
6) „Nejvíc se zabavuju doma na tabletu. Pět hodin určitě. Mě to prostě baví, tak si na tom hraju.“ Tak určitě, Věrulíne. Když máš "byteček" jako ze škatulky, proč se chvíli nepobavit? Každý z nás potřebuje trochu vypustit páru, no ne?

Když Věrka zůstala sama v útulném domečku u lesa, vůbec nevěděla, co má dělat, byla úplně vykolejená. Žádná činnost ji nelákala.
7) „Ráno sedim tam s kafem, protože je to je to takový vyšší, nemusim se nahejbat furt." Ukázala Věrka na jídelní stůl. O půl metru dál pak na oblíbeném křesle vyseděla za deset dní ďůlek. "No a vodpoledne sedim tady v křesle. Křeslo to asi vyhrává na plný čáře.“

Věrky dočasný manžel si myslel, že si Věrka zapomněla kartáček na zuby, a tak ji jeden koupil. Naivně doufal, že si vyčistí to černé cosi, co má v puse a sebevědomě tomu říká zuby. Ale mladá žena ho bleskurychle vyvedla z omylu!
8) Néé, já si zuby nečistím. Já používám jenom někdy tu ústní vodu. Mně kartáček nedělá dobře, víš. Já když si vyčistím kartáčkem zuby tak mě pak bolí celý dásně.“ No to je tedy záhada. Čím to, když šestadvacet let její pusa kartáček neviděla?

ZMĚNA REŽIMU! Většinou náhradní manželky zahrnou dočasné tatínky mnoha úkoly, které mají změnit domácnost k lepšímu. Ale Věrka ne. Ta měla jen tři přáníčka. Jako v pohádce. Je to prostě skromná holka!
9) 1. přání: VÝLOHY. „Chtěla bych, abys mě vzal ven, Někam kde jsou výlohy.“ Hlavně ne do lesa. Tam je otravná nuda. Ale takový výlohy, to je jiný žrádlo. 2. přání: KOUŘIT DOMA „Ráno já jsem tady sama, jestli bych si při kávě mohla otevřít okno a zakouřit si.“ Věrka už měla plný zuby kouření venku. Na čerstvém vzduchu a v tom otravném tichu! 3.přání: BALIT MI CÍČKA „Manžel Petr mi balí cigarety. Jestli bys mi zkusil ubalit.“ Jóóó, tak tomu rozumíme! Ubalit jí teda Jíří jednu měl!

MEZI ČTYŘMA OČIMA! Zde měli obě matky možnost si vše vyříkat. Svérázná soustružnice Lucie byla plná nepochopitelných předsudků a nepodala Věrce ani ruku. Těžko říct proč? 10) Lucie: „Všimla sis, proč jsem ti nepodala ruku?“ Věrka: „Bych ti jí taky nepodala“ Lucie: „By ses mohla o ní umejt viď?“ Věra: „No to jo, úplně.“ Košatá slovní zásoba Věrce složitější reakci nedovolila. Škoda.

A JAKO BONUS PRO VÁS MÁME KRÁTKOU SLOVNÍ PŘESTŘELKU, KTEROU VĚRKA PUNC PERFEKTNÍ MAMINY VYŠPERKOVALA.
Lucie: „Proč chodí malá tak brzo do školky?“
Věra: „Protože chodí“
Lucie: „Proč?“
Věra: „Protože chci“
Lucie: „Znáš její učitelku?“
Věra: „Jo znám. Veronika, se jmenuje“
Lucie: „No že ona tebe ne. Ani neví, jak vypadáš“
Věra: „No to teda ví! Asi když jsem jí vedla na vítání občánků, že jo!!!“
Vidět učitelku na vítání občánků, doktorku při registraci dítěte a šmitec je celkem slušnej styl! Ta Věrka, to je ale číslo! :-)

Zazvonil zvonec a hororu je konec!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008