Gotte, prober se! Tvoje Ivana už všechny štve!

 Celebrity 
29. května 2015 04:58 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott a Ivana Gottová teď mnohé šokují! Profimedia
Český šoubyznys se třese v základech! A naštvaný je na manželku Zlatého slavíka Karla Gotta. Právě proto, že Ivana, která chce být vším na světě, dělá jeden kopanec za druhým a Mistr, který platil za gentlemana a dvousetropecentního profesionála, se své ženě natolik podřídil, až z toho všem přechází zrak!

Kromě toho, že Ivana Gottová odstřihla od Mistra jeho nejbližší spolupracovníky, JUDr. Jana Adama a Jaroslavu Herzerů, kteří byli nadmíru pracovití, spolehliví, velmi zkušení a nahradila je jí samotnou plus produkční z divadla, o které kolují různé zvěsti Lídou Sekaninovou, dělá Gottovi a jeho jménu jen problémy.

"Ivana se chová jako fracek a ten Karel snad zešílel. Není normální, aby tak obrovský profesionál, takový génius, který si potrpěl, aby vše bylo tip ťop, dopustí, aby takhle spadl. A tím, co Ivana udělala, že teď dokonce bez upozornění utekla z muzikálu, mu vlastně taky hodně ublížila na pověsti," řekla VIPstory.cz členka ze souboru Přízraku Londýna.

Gottová se hájí tím, že jde o její zdravotní problémy. Má prý velké problémy s páteří. Má údajně takovou migrénu, že několikrát denně zvrací. Proto prý musela s divadlem okamžitě skončit. Nikomu však o tom neřekla a už vůbec dopředu se nedomluvila s vedením muzikálu!

Na Gottovou je naštvaný jak režisér Lumír Olšovský, tak producentka Ema Krahulíková, tak i herci a zpěváci. Někteří se prý mírní jen z úcty ke Gottovi. Ten se své ženy stále, až nepochopitelně zastává.

"Tohle se prostě nedělá. A pokud má ona opravdu zdravotní problémy, měla přijít a říct to dopředu. A ne jen prostě oznámit, že končí a v podstatě ji to nezajímá. Divíme se všichni panu Gottovi, že se ještě mnohde své ženy zastává," prozradil další z lidí blízký divadlu Hybernia.

Gottová se totiž tolik drala o to, stát se muzikálovou herečkou a zpěvačkou, až jí to Olšovský umožnil. Gottová se před tím taky tolik drala o to stát se televizní moderátorkou VIP zpráv, až ji to vedení televize protekčně umožnilo. A to i přesto, že kdekterá dívenka z ulice je o dvě třídy lepší, než Ivana Gottová. A manželka Mistra dala teď televizi taky košem.

"Karel by se měl vzpamatovat. Měl by se přestat své ženy, byť je gentleman, tolik zastávat a spíš vidět, jak funguje a co dělá. A taky, že na spoustu věcí není a nemá. Proboha, on přeci snad nemá zapotřebí to, aby se o něm hovořilo tak, že ve svém věku a po tom všem, co má za sebou, je v jejím těžkém područí," míní jeden ze zpěváků.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008