Boháč Leoš Mareš. V tomhle luxusu žije, ale neříká mu pane! Proč?

 Celebrity 
30. května 2015 04:35 / redakce
  0
📷
6 fotografií v galerii
Leoš Mareš vydělává pohádkové peníze, přesto jeho nemovitosti nejsou jeho, nebo ne tak úplně! VIPstory.cz, archiv
Leoš Mareš patří k nejlépe vydělávajícím u nás. Jeho příjmy měsíčně jdou do stovek tisíc až milionů korun. Přitom ale majetek, který má, mu neříká pane, nebo ne úplně. Proč si úspěšný muž věci pořizuje na šílené úvěrové splátky či platí děsivé nájemné?

Luxusní byt na Dívčích hradech v Praze 5 v hodnotě patnácti milionů korun sice užívá, ale nepatří mu. Měsíčně platí kolem 50 tisíc korun za celé patro s výhledem na Prahu. Luxusní chalupa v Záblatí v jižních Čechách. Sice je majitelem podle katastru nemovitostí, ale má je na úvěr. Měsíční splátky jsou veliké, protože si Mareš před lety s manželkou Monikou nemovitost pořizoval a k tomu rekonstruoval.

„Říkal, že do koupi a rekonstrukce narval okolo šesti milionů korun. Byla to ruina. Udělali to komplet, jen střechy vyšly na milion. Mají tam bazén, vířivku, všechno krásné nové. Ale on sem moc nejezdí. Jezdí sem Monika, jeho žena s dětmi, svými rodiči a kamarádkami. On hodně málo,“ řekl VIPstory.cz obyvatel Záblatí na Jindřichohradecku.

Také auta, která vlastní, nemá Mareš za hotové. Všechna, až údajně na jediné, pořizoval na leasing. Jen na splátkách, pojistkách a dalších poplatcích, utratí prý Leoš Mareš stovky tisíc korun.

„Je možné, že to má kvůli nějakým odpisům na daních, ale jinak to nepochopím. Pokud budu vydělávat skoro milion měsíčně, určitě se zabezpečím tak, aby až přijde hubené období a ono přijde, jsem neměl vysoké finanční závazky. Mareše skutečně nechápu,“ uvedl jeden z jeho kolegů z branže.

Leoš je ale podle mnohých velké dítě. Rád si dopřává luxusu, rád se nechává obdivovat. Rád utrácí přemrštěné ceny za oblečení, nebo třeba hodinky, drahé věci. To, že pořídil řadovou vilku své ženě a dětem, je věc jiná. I ta je prý na úvěr. Jediné, co mu patří, je byt v jeho rodném Berouně, kde bydlí jeho matka a pak půlka vilky po babičce. Ostatní majetek mu prostě pane neříká.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008