Šporcl, Šlégr, Brychtová snad zešíleli! Proč jim hrozí tragédie?

 Celebrity 
02. května 2015 04:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bára Kodetová a Pavel Šporcl či Lucie Králová a Jiří Šlégr do toho praštili! Prodimedia
Svatba v máji, blízké máry, tohle pořekadlo asi dost dobře neznají některé české celebrity. Ty se totiž právě na 1. máje rozhodly vstoupit do chomoutu. Houslista Pavel Šporcl, bývalý hokejista Jiří Šlégr a dcera Aleše Brychty Michaela.

O květnových svazcích se říká, že dlouho nevydrží, nebo že jeden z páru brzo zemře. A ať tak či tak to skončí "tragédií". Podle mnohých jde ale jen o bohapustou pověru.

Do manželství po patnácti letech vztahu vstoupil houslista Pavel Šporcl s herečkou Bárou Kodetovou. Před pár lety svatbě rázně řekli NE, teď si naopak řekli své ANO!

Exhokejista Jiří Šlégr se po divokém rozvodu před pár lety pěkně oklepal a zase do toho praštil. Vzal si o deset let mladší Lucii Královou. A prý je to velká láska.

No a rocker Aleš Brichta vedl k pomyslnému oltáři dceru Michaelu. Vzala si známého britského dýdžeje Chrise Sadlera, který několik let žije v Praze.

Všichni tak vylepšili průměrné meziroční skóre, protože květen, byť je to měsíc lásky, je měsíc, kdy je svateb z celého roku nejméně. Právě kvůli pověrám.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve