Kde je Čenský, tam jsou ženský! Tenhle princ zkrátka neztrácí noblesu.

 Celebrity 
30. dubna 2015 03:30 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Když Honza promlouvá k ženám, žádná ani nedutá... Elega.cz
Nejnoblesnější český pohádkový princ to se ženami opravdu umí. Pořekadlo "Kde je Čenský, tam jsou ženský" vymysleli kdysi jeho kolegové a že se zakládá na pravdě je vidět kdekoli se Honza objeví. Nejinak tomu bylo na křtu kolekce kabelek, kterou navrhla hercova kolegyně Dana Morávková.

Shodou okolností se i Honzova manželka jmenuje Dana. A co ta říká o na to, jaké slaví její "princ" úspěchy u žen? Občas jí prý povolí nervy, jak herec prozradil, ale podle něj se není čemu divit. Kdyby se prý ona pohybovala tak často jako on mezi krásnými protějšky, také by se neudržel.

Dlužno ovšem podotknout, že právě tento večer se nakonec krasavice rvaly více o kabelky, než o Honzu. Ne že by nebyl pořád chic, ale zapůsobilo několik významných faktorů - holky byly povětšinou spokojeně zadané a kabelky prostě senzační. Modelka Romana Pavelková, která večírek organizovala, je dokonce i těhotná, takže prý doufá, že Dana Morávková brzy navrhne i tašku, do které se vejdou pleny... A co řekla o svých kabelkách Dana? "Tentokrát jsem se inspirovala francouzským stylem. Tato kolekce je velice elegantní, noblesní a luxusní s dávkou výjimečnosti..." No jo... úplně jako ten Honza...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Celulitida trápí ženy bez ohledu na věk i postavu. Tělu je potřeba dodávat živiny, které jsou účinné...

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum