Karel Gott zuří! Cítí se být uražen a hájí svou manželku, co to jde!

 Celebrity 
29. dubna 2015 04:58 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott se brání proti dehonestování své ženy a satiru bere jako urážku archiv
Karel Gott, který měl vždy nadhled a smysl pro nadsázku, jej asi pomalu ztrácí. Aspoň to si říkají někteří jeho kolegové a přátelé. Poté, co se veřejně několikrát zastal manželky Ivany, která se cítila být dehonestována za hudební anticenu, teď se obořil i na skvělého imitátora Petra Jablonského.

Známý imitátor totiž před časem předvedl se svou kolegyní Sandrou Novákovou v satirickém pořadu Neuvěřitelný týden na TV Barrandov scénku, která měla parodovat to, jak to "u Gottů chodí". Jednalo se o satirický obraz toho, jak Ivana Gottová přišla na raut po premiéře muzikálu Fantom Londýna nalíčená v masce. Gotta to urazilo.

"Je to podpásovka. Petra Jablonského jsem měl docela rád, dělali jsme spolu i Silvestra. Měl jsem ho za slušného člověka a myslel jsem si dokonce, že patříme do stejné party. Ale co udělal s tou holkou, jak se nalíčila jako Ivanka v muzikálu, to je strašné. Je to pro mě neuvěřitelné zklamání, protože to nemá úroveň. Není to vtipné, jenom zlé. A takoví lidé u mě končí," nechal se slyšet Mistr, který byl vždy známý právě smyslem pro humor.

Zatímco někteří nechápou Gottovu reakci a přikládají ji tomu, že je pod velkým a ne zrovna příjemným tlakem své ženy Ivany, jiní ho chápou. "Jedna věc je satira, druhá věc nějaká slušná lidská rovina. Neříkám, že Ivanka je svatá, ale takhle ho vlastně dehonestovat, je trapné," míní jeden z jeho pěveckých kolegů.

Zda se hodlá Petr Jablonský Gottovi omluvit, nebo to bere jen jako formu zábavy a satiry, není zatím jasné. Jeno ale jisté je, a sice, že Karel Gott doma neprožívá asi zrovna klidné chvíle, kdy se do jeho ženy naváží kdekdo. Naposledy i proto, že zpěvák propustil své dlouholeté spolupracovníky manažerku Herzerů a tajemníka Adama a jejich práci měla dělat Gottová a její kamarádka a produkční soukromého divadla. Nakonec se Karel nechal slyšet, že Ivanka manažerku dělat nemůže, protože by to nezkloubila s péčí o rodinu a děti. Že bude jen vypomáhat. Tak jak to tedy je, Mistře?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008