Backham chystá pořádnou pařbu!

 Celebrity 
30. dubna 2015 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
David Backham chystá velkolepou oslavu!  archiv
Kdysi největší metrosexuál, nejslavnější sportovec světa a asi nejvíce sexy chlap pod sluncem David Beckham chystá pořádnou pařbu. Oslaví totiž své 40. narozeniny a chce je pojmout ve velkém stylu!

Slavný britský hráč se rozhodl, že celou svou rodinu a spoustu přátel dopraví na vlastní náklady do Maroka, kde se budou všichni veselit. Mezi pozvanými jsou ďábelský televizní kuchař Gordon Ramsay, nebo hollywoodský herec Tom Cruise, Guy Ritchie, Gary Neville, Liv Tyler a její přítel Dave Gardner, což je Beckhamův nejlepší kamarád.

Své kulaté narozeniny oslaví v sobotu a Maroko se prý bude otřásat v základech. Oslava se uskuteční v Marakéši v letovisku Amanjena. Je to místo osudové. V roce 2008 zde s manželkou Viktorií obnovili manželský slib, takže fotbalista chce, aby toto místo bylo svědkem i jeho narozenin.

Beckham bude slavit v Marakéši v letovisku Amanjena. Ve stejném resortu v roce 2008 s chotí Victorií obnovili manželský slib. Světová média, hlavně ta bulvární se na místo chystají a počkají si, zda uloví ty nejlepší a nejpikantnější záběry. Vše má být ale dokonale střeženo, tak uvidíme, jestli vyjde aspoň jedna fotka z přípitku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008