Velký mejdan celebrit! Proč všichni skončili s rudým nosem?

 Celebrity 
01. května 2015 04:35 / redakce
  0
📷
6 fotografií v galerii
Vypadalo to jako velký mejdan, ale šlo o Čarodějnické vaření pro dobrou věc! VIPStory.cz
Celá řada známých osobností v kuchyni a další řada osobností v porotě! Tak vypadalo včerejší Čarodějnické vaření v pražské Tančící kuchyni pro Konto Bariéry. Společně vařili, posuzovali a ochutnávali. Vypadalo to jako jeden obrovský mejdan!

Puristický gulášek a pekelně tmavá cibulka, pálivé papričky nebo domácí jogurt na zchlazení rozpálených jazyků, tak nějak vypadalo čarodějnické menu pod vedením Mistra kuchařského Honzy Havaše. Konto Bariéry uspořádalo pro své nejlepší prodejce známých červených nosů, jejichž mnohamilionový výtěžek jde každoročně pro nemocné, handicapované či seniory netradiční akci. A o herce, moderátory, zpěváky a další nebyla nouze.

"Anife Vyskočilová nejdříve šermovala před tvářemi některých nožem, jak byla zapálená do vysvětlování postupu toho, jak ona uvaří guláš a pak, když pustila hořák na sporáku, málem chytla a uhořela. Jen odskočila, plamen byl na ní moc velký," smál se jeden z účastníků Čarodějnického vaření.

Katřina Macháčková s Marií Tomsovou "drbaly" a probrali všechno na světě. Asistoval Jiří Werich Petrášek. Miluška Bittnerová, stejně jako Eva Čížkovská kontrolovaly všechny soutěžící, co mají v hrncích, stejně jako Petr Vojnar. Model Michal Suchomel byl za hvězdu, protože Anife pak spěchala na představení. Nicméně největšími dříči byli Braňo Polák, Pepa Vágner, který i zazpíval a herec Jan Kuželka. Taky pak jejich guláš vyhrál.

Někteří z porotců, jako stylista Kája Pavlíček nebo zpěvačka Petra Hapková hodnotili i vzhled účinkujících a Kristýna Janáčková ze seriálů Ordinace nebo Cesty domů jen chválila. "Všichni jsou skvělí, už proto, že přišli a krásně to tu voní."

"Mě se líbilo, že jsme požádali tyto osobnosti a oni bez váhání řekli: Ano, jdeme do toho a moc se na to těšíme. A prosím vás, bude tam legrace?. To byla jediná otázka. Ne, kolik za to, ale jestli se budeme smát, povídat si a jestli nám bude fajn: A ono skutečně bylo a moc," prozradila VIPStory.cz marketingová manažerka Konta Bariéry Julie Růžičková.

Tedy zažil jsem mnoho akcí, ale takhle skvěle zorganizovanou, odmoderovanou a pohodovou a vtipnou akci jsem nikdy nezažil. Velká poklona," pochválil všechny kuchař Honza Havaš, který nad vším měl odborný dozor a byl spokojen.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008