Josef Rychtář: Komediant století nebo skutečně zhrzený vdovec? FOTO!

 Celebrity 
30. dubna 2015 04:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Josef Rychtář v den výročí úmrtí Ivety. Tady měl zúčastněný a ztrápený výraz na hřbitově, kde ale urna zpěvačky stále asi není?! Profimedia
Zhrzený vdovec nebo jen komediant století, který chce, aby se o něm stále psalo? Josef Rychtář, manžel před rokem tragicky zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (+48) o sobě dal opět vědět. A se vší slávou.

Včera, v den ročního výročí, kdy sám měl narozeniny, byl jak obřadník z krematoria. Nosil květiny, věnečky a nestačil přebíhat z jednoho místa smutku na druhé. A měl fofr. Musel dát květiny a svíčky na hřbitov k hrobu, kde urna Bartošové však asi stále není, pak k "oficiálnímu" pomníčku u přejezdu v Uhříněvsi, kam chodili dávat květiny a zapalovat svíčky i fanouškové. A pak se ještě jal vlézt na koleje přesně na místo, kde vyhasl život zpěvačky.

"Lítal tu jak vítr v průjezdu. Čekal na fotografy. Pak vtipkoval s policisty, kteří přijeli na místo hlídat, aby nikdo nechodil na koleje. A pak zase nasadil utrápený ksicht a byl za zhrzeného vdovce. Vždyť je to komediant. Vždyť za to, jak chudák Iveta skončila, může on," řekla VIPStory.cz obyvatelka obce u Prahy, kde Iveta žila i zahynula pod koly vlaku.

Rychtář se pěkně oblékl a s pomocí svého syna pózoval fotografům a vypadal chvíli jak profesionální průvodce, chvíli zase jako smutný vdovec, který je zlomený na vždy a někteří mu i věří, že odchodem Bartošové pro něj vše ztratilo smysl.

"Kdyby chtěl opravdu uctít její památku, udělá to v soukromí, bez fotografů a bez těch komedií. Vždyť ona od něj chtěla utéct, ale asi nenašla dost sil. Tak se mu aspoň pomstila, že skočil apod ten vlak na jeho narozeniny. To mu z paměti nikdy nikdy nevymaže. To je pro něj největší trest," dodala další z obyvatelek Uhříněvsi, která přišla zapálit svíčku za zesnulou zpěvačku.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve