Tahle sexy kráska má nejen luxusní hlas! Kdo to je?

 Celebrity 
29. dubna 2015 04:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Michaela Gemrotová se nestyděla a nafotila odvážné snímky, které jsou prostě wau!  Mia Mirreli
Sexy tělo a luxusní hlas. Doslova vražedné spojení pro jednu ženu, která je navíc atraktivní a získala hlavní roli v nejlepším českém muzikálu Fantom opery. Michaela Gemrotová nafotila hodně odvážné snímky.

Gemrotová hraje ve Fantomovi Christine a střídá se s Radimem Schwabem a Marianem Vojtko. Alternuje se s Monikou Sommerovou. Splnil se jí sen. Nezpívá jen někde v opeře Mařenku z Prodané nevěsty, ale získala top roli v prestižním muzikálu. Producent František Janeček dobře věděl, proč ji obsadil. "Gemrotka", jak ji kolegové i přátelé familierně říkají, je prostě skvělá.

"Míša je úžasná zpěvačka a neskonale sexy. Když jsem viděl ty fotky, vypadlo ze mě jenom - waaaau," svěřil se VIPStory.cz nejvyšší český zpěvák a herec a také nejvíc sexy zpěvák Radim Schwab. S ním před pár týdny nafotila taky fotky. Byť o něco méně "odhalené". Právě Gemrotová byla už po několikáté hostem jeho famózního koncertu Mr. Muzikál.

Michaela Gemrotová patří k ženám, které mají neuvěřitelný hlas. A přitom se nepitvoří, vypadá přirozeně a ještě dokáže být milá.

Sexy fotky, které nafotila, obletěli Česko a hlavně divadla. A samozřejmě divadelní zášť, která je věčná, udělala své. Gemrotová si z toho ale nic nedělá, protože dobře ví, že proti hlouposti a závisti nemá cenu bojovat. Ta se dá překonat jen kvalitou. A Michaela je kvalitní po všech směrech!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum