Unavený Václav Neckář: Má velké starosti!

 Celebrity 
29. dubna 2015 04:35 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Unavený a posmutnělý Václav Neckář má starosti! Profimedia
Fenomenální zpěvák Václav Neckář, jehož hity zná úplně každý, je v poslední době hodně unavený. Je to na něm velmi znát. Jeho přátelé a známí varují, že vzhledem k jeho zdraví to není dobré znamení! Co ho tolik trápí?

Před pár měsíci uvedlo pražské Divadlo Broadway muzikál z jeho hitů Mýdlový princ, který se velmi povedl a Neckář je rád, že se mu takové pocty dostalo. Přesto ale nezáří štěstím. Spíš je skleslý, posmutnělý.

"Vaška hodně, ale opravdu hodně trápí zdraví jeho milované ženy. Několikrát týdně s ní musí na dialýzu, protože ji odcházejí ledviny. Do toho se stará o domácnost, koncertuje a sám má taky zdravotní problémy. Je toho na něj moc. Ještě, že má mladýho Vašíka," prozradila VIPStory.cz jedna z jeho kamarádek, zpěvaček.

Největší oporou pro Václava Neckáře je nejen jeho bratr Jan , ale to spíš pracovně. Doma pak syn Václav Neckář ml. Ten se zhostil role řidiče, asistenta, se vším pomáhá, zajišťuje nákupy, a i běžnou agendu, kterou jeho otec potřebuje. "Je to moc hodnej kluk a když vidí staré a nemocné rodiče, nikdy je nenechá napospas. Vašek, jako táta je rád, že má takovou oporu," říká zpěvačka, která má o Neckářovo zdraví starosti.

Před lety prodělal zpěvák mozkovou mrtvici. Začínal znovu. Učil se mluvit, poznávat barvy, vzpomínal si postupně na některé věci. Zázrakem se z onemocnění dostal, přesto má už své problémy, které k vyššímu věku patří. Když však Neckář vystoupí na jeviště, je všechno pryč. Má úžasnou energii a lidi jsou z něj paf.

"Vašek je opravdu nejšťastnější na jevišti. Miluje lidi a lidi milují jeho. Je to skvělý vidět to," přiznává i jeho bratr Jan, díky kterému se Václav drží v umělecké formě, a který zajišťuje takzvaně kšefty.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít